Sunday, April 30, 2006
ready to go!

Καφές νούμερο 3, η χτεσινή κούραση μετά το χτεσινό υπερ-καθάρισμα irrelevant (ταπ), ρούχα καλοκαιρινά, γυαλιά ηλίου, το Τwingo ετοιμοπόλεμο και on the road !!! Clear skies και ένας ήλιος, ένας ήλιος : κουκλί ;-) Προορισμός : το άλλο site της pretend.
Φωτεινές Καλημέρες!
Καλή Κυριακή
[αντηλιακό μην ξεχάσετε ;-))) ]
posted by KV @ 10:20 am   9 comments
Saturday, April 29, 2006
Βράχος
Μία εβδομάδα επιστημονικής "απομόνωσης" στον βράχο (έναν εντυπωσιακό βράχο) ήταν υπεραρκετή ! Το κρασί παλιό kind of situation αλλά ... βράχος, no escape. Μετά από 3, άντε 4 μέρες με τους ίδιους καινούριους γνωστούς-άγνωστους βαριέσαι αφόρητα ! Το πόσο χάρηκα που είδα την συννεφιασμένη pretend επιστρέφοντας ήταν απίστευτο!
Back home και σήμερα το πρόγραμμα -λίγο πριν τις ολιγοήμερες διακοπές μου- έχει ένα βήμα πίσω και εξονυχιστικό καθάρισμα του Fenxs για να το δώσουμε sparkling new στον ιδιοκτήτη την Δευτέρα ... μπλιαξ ! Δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε το Fenxs ... ταπ ταπ ταπ ... μπρρρρρ ... Χειρισμός κατάστασης όπως με τα αντιβιωτικά : κλείνουμε την μύτη και τα πίνουμε στα γρήγορα (σφηνακωτά) ... έτσι και εδώ: ready to go and get over with it!
For the rest, also back to a more personal reality (το overanalyzing είχε την τιμητική του στον βράχο, είμαι σίγουρη ότι ξεπέρασα κάθε προηγούμενο ρεκορ συνδυασμών!). Έτοιμη (λέμε τώρα) να κάνω ένα ακόμα βήμα πίσω ... ή μπροστά ;;; Βράχος kind of situation, θα δούμε ! :-)
Καλημέρα, Καλημέρα !!!
[παραγγελιά ήλιο παρακαλώ,
οι mini διακοπές ξεκινάνε το βραδάκυ]
posted by KV @ 7:11 am   7 comments
Thursday, April 27, 2006
working hard ...

Sorry που δεν απαντάω στα γλυκήτατα σχόλια αλλά εδώ πάνω [see above :-))) ], το δευτερόλεπτο 5* WiFi σύνδεσης κοστίζει ΠΟΛΥ χρόνο και επίσης όσο ένας μισθός ... και τον μισθό, να μην το ξεχνάμε, τον χρειαζόμαστε την επόμενη εβδομάδα που έχουμε ... ολιγοήμερες διακοπές (ε, ναι ... είναι κουραστική η δουλειά***!)
Μικρό διάλλειμα για πισίνα (Life IS hard in the mountains ... 3 lectures a day are ... hard, hard work! Deps, mohito goes without saying) και έναν γρήγορο έλεγχο του πλανήτη !!! Μια χαρά φαίνεται να επιβιώνει χωρίς εμένα και τα deadlines μου. Επιστροφή στην pretend αύριο το βράδυ, καθάρισμα και παράδοση του Fenxs μεθαύριο (ταπ ταπ ταπ) και αμέσως μετά ... taking off to explore ... my country (ολιγοήμερες αυτοκινητοδιακοπές ... λίίίίίίγο πονηρές ;;; ... μμμμ ... θα δείξει!)
μάκια - μάκια !!!
[μου λείψατε,
πάνω πάνω στην λίστα μου να διαβάσω τα νέα σας
ΜΟΛΙΣ γυρίσω!!!]
*** Και talking about δουλειά ... Το συνέδριο αυτό είναι όντως ξεχωριστό ... Για πάρα, πάρα πολλούς. Ο σημαντικότερος όμως τελικά, μάλλον οι άνθρωποι. Τις μέρες που είμαι εδώ άκουσα απίστευτα δυναμικές και inspiring ομιλίες από ανθρώπους που πολύ θα ήθελαν να καταλάβουν, να αλλάξουν, να κάνουν πιό όμορφο και ασφαλή τον κόσμο (whatever that means in our area), ανθρώπους ονειροπόλους, top στην ειδικότητά τους, παιδιά στα όνειρά τους, ενθουσιώδεις, μαγευτικούς ... Ανθρώπους που σου θυμίζουν ΓΙΑΤΙ ... και επίσης άλλους που σου θυμίζουν ΓΙΑΤΙ ΌΧΙ. Αυτούς που νομίζουν ότι έσωσαν τον κόσμο ή ότι ο κόσμος είναι αυτοί!
Well ακόμα και αν δεν έμαθα τίποτα άλλο (που δεν έμαθα γιατί σε αυτή την ηλικίίίίίία :-) ) και μόνο αυτή για αυτή την υπενθύμιση, η ... 5*- ταλαιπωρία άξιζε !!! [and by the way, my talk went well!!! :-) ]
posted by KV @ 3:03 pm   10 comments
Tuesday, April 25, 2006
not SO bad after all ;-)

Swiss-German Makia
posted by KV @ 4:23 pm   14 comments
Saturday, April 22, 2006
ευχές
Μία Ρώσσικη και μία Ελληνική εκκλησία δίπλα σην pretend στο πρόγραμμα χτες, ήχοι Μεγάλης Παρασκευής, ατμόσφαιρα αμιγώς Ελληνική και ένα κρυμμένο δάκρυ. Όλοι οι "ξενιτεμένοι" της παρέας γυρίσαμε πίσω για λίγες στιγμές. Αυτές οι μέρες άλλωστε πάντα θα μυρίζουν Ελλάδα. Το πλήθος (τελικά έχει πολλούς Έλληνες εδώ...) γνώριμο, οι εικόνες και οι μυρωδιές οικείες, ακόμα και το χωριουδάκι δίπλα στην λίμνη έμοιαζε Ελληνικό. Η αλήθεια είναι ότι η Ελληνική εκκλησία ήταν κάπως ... παράξενη, είχε κάτι από De Chirico στο style, κάτι από το μέλλον σαν κτήριο. Πιο κοντινή σε μας η Ρώσσικη εκκλησία, εικόνες που σε γύριζαν σε παιδικές αναμνήσεις μυρωδιά από λιβάνι, ήχοι γνώριμοι. Θυμάμαι πάντα την μητέρα μου αυτές τις μέρες να δακρύζει στην εκκλησία. Ποτέ δεν το κατάλαβα, εκτός ίσως από χτες ... εικόνες από το παρελθόν, εικόνες αγαπημένων ... και εκείνη -όπως εγώ τώρα- είναι πάντα μακρυά τους ... αυτό πρέπει να είναι...
Έτοιμη να ξεκινήσω άλλο ένα ταξίδι, extreme pumpering first και την βαλίστα μου στον ώμο (!!! λέμε τώρα) αμέσως μετά !!!
Καλή Ανάσταση,
ευχές,
να περάσετε καλά, χαμογελαστά !
[ανταπόκριση από τα βουνά
ΑΝ έχουμε δυνατότητα σύνδεσης...
ταπ ταπ ταπ]
posted by KV @ 7:19 am   12 comments
Friday, April 21, 2006
phew
ΟΥΦ ... phew ... πρόλαβα... :-) Από τις 06:00 δεν έχω σηκώσει κεφάλι ... γράφω, ζωγραφίζω, σβήνω, ξαναγράφω, μικραίνω, μεγαλώνω ... προσπαθώ να τελειώσω τα του συνεδρίου. Ποιος μου φταίει; Εγώ! Last minute again.
Τουλάχιστον, εκτός από μερικά μικροπροβλήματα με τον εκτυπωτή, τίποτα δραματικό δεν με καθυστέρησε στο τύπωμα (αν και θα μου άξιζε!!!), μένει να ετοιμάσω την ομιλία το βράδυ αλλά ... αυτό είναι το εύκολο μέρος! Το πιο δύσκολο είναι η βαλίτσα !!! Ρούχα επαγγελματικά, αλλά και πιο casual, μαγιό (ναι στο βουνό), αθλητικά (ναι στο βουνό) και κανένα βιβλίο γιατί υποψιάζομαι ότι θα πλήξω αφάνταστα! Μένει μόνο να βρω που είναι όλα αυτά (αααχ αυτές οι μετακομίσεις) ! Αργότερα όμως, γιατί σήμερα (επετειακά) το απογευματάκι προβλέπεται Ελληνικό ή καλύτερα ΕλληνοΡώσικο!!!
Και φυσικά δεν έχω αφήσει ούτε το πρωϊνό ελεύθερο. Είναι αφιερωμένο -επιτέλους- σε girly thingies!!! Λίγο κομμωτήριο (μέχρι τον αστράγαλο το μαλλί), λίγο self-pumpering, βιτρίνες και μαγαζιά (υπό επιτήρηση), καφεδάκιΑ και κοινωνικά σχόλια ... ό,τι χρειάζεται για να αντέξω μία εβδομάδα απομόνωσης και συζητήσεων περί επιστήμης ... ταπ ταπ ταπ ...
Καλό Απόγευμα !!!
[και όλα αυτά για να μην θυμάμαι
πόσο μου λείπει το νησί αυτές τις μέρες ...]
posted by KV @ 5:48 pm   5 comments
Thursday, April 20, 2006
Εθελοτυφλώ ;;;
Ας υποθέσουμε ότι εκλέγομαι πρόεδρος των bloggers. Όχι της δικιάς μας (σας) επικράτειας, όόόόχι : παγκοσμίως (δικιά μου είναι η υπόθεση ότι θέλω την κάνω).

Ξυπνάτε ένα πρωΐ, το πρωΐ των blogoγών, έχετε πιει το προηγούμενο βράδυ (γιατί είσασταν όλοι στο party εκτός από εμένα και την γειτόνισσα) και αρχίζετε να σκέφτεστε ποιος θα σας εκπροσωπίσει στην βουλή των bloggers. Μέχρι εδώ καλά. Ενώ σκέφτεστε (λέμε τώρα, είστε ακόμα στον καφέ νούμερο 1 και αν) και προσπαθείτε να ανοίξετε ΚΑΙ τα δύο τα ματάκια, πηγαίνετε την πρωϊνή σας βόλτα στο monitor και εκεί banner up, down, στην μέση, στο πλάϊ ΚΑΙ διαγώνια διαφημίζουν το Al Dente {Αl-De-nte, Al-De-nte φωνές στο background}. ΜΟΜΑ το monitor, TATE's το έχω κάνει. Ένας πίνακας για κάθε γούστο. Tα γράμματα δε που αναφέρονται στο πρωϊνό μου post είναι αδυσώπητα τεράστια (πάντα ήθελα να χρησιμοποιήσω την λέξη αδυσώπητα, έτσι γράφεται;;;) και σας οδηγούν κατευθείαν εδώ. ΜΟΜΑ και το Al Dente (έχω ζητήσει βοήθεια από το Κουρκουμπίνι), γιορτινό !!! Tο κείμενο (που δεν θα μάθετε ποτέ ότι έγραψε η Κουρούνα) σας πείθει:

Είμαι η υποψήφια που σας ταιριάζει ... Απλό.
Πως δεν το σκεφτήκατε νωρίτερα;;;

Εκλέγομαι πανηγυρικά, το παίζω μετριόφρων (αλλά στέλνω mail επιπέδου λαχανακίου [:-)] Βρυξελλών στον Darth που ήταν ό άλλος υποψήφιος και πήρε μόνο τον ψήφο του και αυτόν της Αλεπουδίτσας, ήήήήή έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει η Αλεπουδίτσα!) και την αμέσως ε π ό μ ε ν η μ έ ρ α :

* Ακυρώνω όλα τα monitor (δεν χρειάζεστε και πολλές πολλές πληροφορίες, σας αρκεί να έρχεστε στο Al Dente που στο ενδιάμεσο έχει γεμίσει διαφημήσεις)
* Aγοράζω blogger, wordpress, όλα τα συναφή, αν χρειαστεί και το Google (αυτό δεν είναι υπόθεση, πολύ θα ήθελα να αγοράσω το Google) και ... ακυρώνω μερικά blogs ... κατά λάθος,
* Εκδίδω και επιβάλω το νέο KVλεξικό. Απαγορεύω τις λέξεις που δεν μου αρέσουν, επιβάλλω όσες μου αρέσουν, φτιάχνω blogονομία και κλείνω όσους δεν ανταποκρίνονται (bye byee συνέταιρε)
* Εκδίδω και επιβάλω κώδικα θεμάτων (όχι να ξυπνάτε κάθε πρωΐ και να γράφετε ό,τι θέλετε... Ε-μά, έχει παραγίνει λίγο, δεν νομίζετε;;;)
* Επίσης απαιτώ να διαβάζω εγώ ή οι κολλητοί μου τα post σας πριν τα ανεβάσετε στο δίκτυο (οι κολλητοί μου θα έχουν πολύ δουλειά γιατί μόλις έμαθα τι είναι το delegation!).
* Απαγορεύω τις συναντήσεις μεταξύ bloggers (το έχετε παρακάνει. Aυτό ισχύειΚΑΙ για τα ζευγάρια ... να κάνετε 2 σε 1).

Όσοι bloggers δεν υπακούσουν τις "υποδείξεις" μου, που γίνονται για το καλό σας, για να ελευθερωθεί ο κυβερνοχώρος από το virtual terrorism, απλά εξαφανίζονται : Μόλις κάνουν login, ο blogger κατεβάζει ένα Μπους-super-trojan στον υπολογιστή τους και τον εξαϋλώνει. Tο blog δε, εξατμίζεται εντελώς ... σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Darth, αν η προεδρία μου κρατήσει πάνω από μία μέρα καλέ μου,
ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ;;; ε;;;; ταπ ταπ ταπ ...


Καλησπέρες
από μια γελαστή, φωτεινή pretend
[κρατήστε την λέξη, θα είναι στο KVλεξικό]
posted by KV @ 5:12 pm   29 comments
Wednesday, April 19, 2006
Νούμερο Χ
Home, καφές νούμερο Χ και το τηλέφωνο έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες (πουλάκια μου, όλοι άνοιξη περνάτε;;;). Όχι ότι παραπονιέμαι, αλλά ήταν η ώρα να αγχωθώ για το επερχόμενο συνέδριο και το ξέχασα ... ταπ ταπ ταπ.
ΤΟ συνέδριο λοιπόν γίνεται στα βουνά (γειτόνισσα θα είμαι "δίπλα" σου). An old boys club meeting ουσιαστικά που ξεκίνησε καμμιά 20ετία πρίν, γίνεται κάθε χρόνο στο ίδιο μέρος (για να μην πω ότι τα old boyz έχουν και το ίδιο δωμάτιο), έχει την φήμη poshy (λουλουδάτες μπαλλαρίνες out of the question επομένως, κάποιος να σιδερώσει στολές) και strict (Αααααχ ήταν Πάσχα κύριε σύνεδρέ μου, για αυτό την παράγγειλα την μαργαρίτα). Το παρακολουθείς μόνο μετά από invitation και είσαι υποχρεωμένος να σεβαστείς τους κανόνες: απομόνωση (Πασχαλιάτικα) σε ένα 5* πάνω πάνω στο βουνό, χωρίς πολλές πολλές διεξόδους, μέσος όρος ηλικίας τα 70, ομιλίες όλη μέρα, ομιλίες ΚΑΙ μετά το dinner (πολύ θα ήθελα το σκεπτικό σε αυτό το τελευταίο) και πρόγραμμα έκπληξη! Ναι, είναι το πρώτο συνέδριο που πάω στο οποίο δεν ξέρεις ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί της χρονιάς και πότε μιλάς (άντε τώρα να αφήσεις την ομιλία για την τελευταία στιγμή αν δεν ξέρεις πότε είναι). Τέλος, κερασάκι στο cheesecake μας, οι old boyz είναι κακά λιοντάρια με αρκετή δύναμη, τόση ώστε να μπορούν να αποφασίσουν/καθορίσουν ποιος ΘΑ και ποιος ΔΕΝ θα έχει καλό καλοκαίρι (ερευνητικά πάντα).
Τώρα που τα έγραψα, διάλλειμα να τα ξαναδιαβάσω μήπως καταφέρω και αγχωθώ!!!
Night- night
[αργά να ξεκινήσω τώρα,
και αύριο μέρα είναι!]
posted by KV @ 11:43 pm   15 comments
07:25
... καφές νούμερο 1 (the long, lasting one), μάτια μισόκλειστα (ή μισάνοικτα, όπως το πάρει κανείς ;-) ) που αποφεύγουν με πείσμα τον λαμπερό ήλιο και ... αυτό που μου αρέσει πιο πολύ απ'όόόόλα στο καινούριο σπίτι (πιο πολύ και από το μενίρ) είναι ότι θα προλάβω να πιω και τον καφέ νούμερο 2 (άάάνετα) πριν ξεκινήσω για το Ίδρυμα !!! Και πάλι ΝΩΡΙΣ θα φτάσω! ;-)

Καλημέρα !!!
[ξεκινάει ΚΑΙ η εποχή του ποδηλάτου
μου φαίνεται !]

____________________

Party ... ταπ ταπ ταπ ... χωρίς εμάς ΠΑΛΙ ... ταπ ... μια live camera σκεφτήκατε να βάλετε;;; ε;;;
posted by KV @ 7:25 am   12 comments
ξανά ...
Ο λόγος που δεν γράφω τόσες μέρες τίποτα περισσότερο από Καλημέρα είναι ότι περνάω άνοιξη ... Πως λέμε μαγουλάδες;;; Έτσι! Δεν έχω περάσει καμμία παιδική αρρώστια (παρόλο που η μητέρα μου με ανάγκαζε περιοδικά να φιλάω όλα τα άρρωστα παιδάκια, μήπως καταφέρω και κολλήσω ... μπλιαχ), άνοιξη όμως περνάω ΚΑΘΕ χρόνο (at least once...). Ξέρω, η έκφραση "περνάω άνοιξη" είναι παράξενη, σίγουρα όμως δεν περιμένατε και τίποτα καλύτερο και ... ;-) λίγο που σας γνωρίζω πιά, είμαι σίγουρη, θα την καταλάβετε ! ;-)

Η άνοιξη είναι μία ύπουλη, πολύμορφική αρρώστια με συμπτώματα συγγενικά με αυτά της εφηβείας (μόνο που την άνοιξη την περνάς κάθε χρόνο : είναι κάτι σαν τους βολβούς: μπορεί να μαραίνεται αλλά περιμένει ... ταπ ταπ ταπ ... ) Τα πρώτα συμπτώματα είναι μαγευτικά. Οι αισθήσεις σε εγρήγορση, εντυπωσιακά θετική διάθεση, και επίπεδα ορμονών σε νέα ύψη (για την χοληστερίνη δεν ξέρω...). Όλα αισιόδοξα και οι καινούριες αρχές just around the corner φαντάζουν ονειρικές ... Απεριόριστες επιλογές και εσύ να παίρνεις σταθερά ΤΗΝ λάθος απόφαση γιατί είναι πιο ... ανοιξιάτικη, ταιριάζει με το καινούριο σου χτένισμα KAI τα παπούτσια που by the way, δεν θα ξαναφορέσεις ποτέ. (Ήμαρτον καλή μου μπαλαρίνες με λουλουδάκια;;; που ακριβώς πέταγες όταν τις διάλεξες;;; και εσύ παλιοπόδι, ΓΙΑΤΙ δεν αντέδρασες;). Τα αποτελέσματα αργούν, θετικά ή αρνητικά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι είσαι απλά υπό την επήρρεια και όλα ξεφουσκώνουν άτσαλα. Ίσως η μοναδική σκοτεινή στιγμή μιας αρρώστιας που κατά τ’άλλα έχει μερικά από τα κλασσικά συμπτώματα που συνήθως "θεραπεύονται" με Prozac : κέφι, χαμόγελα, παλιμπαιδισμούς, παράτολμες αισιόδοξες αποφάσεις, εναλλασσόμενα ups and downs και αφηρημάδα, αποχή από τα καθημερινά και τετριμένα (βλ. δουλειά), ταξίδια του μυαλού.

Μια μικρή έξαρση άνοιξης και στην pretend και παρόλο που οι επιλογές δεν έχουν ακόμα ξεφουσκώσει ... όταν θα το κάνουν, αν το κάνουν, είμαι σίγουρη ο θόρυβος θα ακουστεί μακρυά (ξανά) ! Όπως και να έχει, το ερώτημα είναι πλέον πόσο εποχιακή είναι η ασθένεια σε μένα... ταπ ταπ ταπ ... Μια και περί γαλατικών χωριών η συζήτηση τις τελευταίες εβδομάδες έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως μικρή έπεσα στο καζάνι με τον ιο.

Καληνύχτες !!!
[με χαμόγελα
η ώρα του up ...]
ΥΓ. Όσοι σκεφτείτε ότι μπορεί και να περνάτε άνοιξη, έχετε δίκιο. Απλά και μόνο για να το επιβεβαιώσεται ρωτήστε τους ανθρώπους που σας ξέρουν.
ΥΓ2. Όσοι είστε σίγουροι ότι είστε υπό την επήρεια: αποφύγετε αυτούς που έχουν πέσει στο καζάνι!
posted by KV @ 12:46 am   4 comments
Tuesday, April 18, 2006
μμμμμμ ....
... ;-)

Τρίτη πρωΐ, καφές νούμερο 4, η αργία τελείωσε (επίσημα, ανεπίσημα οι κατεργάρηδες από βδομάδα) και η KV αργά στο Ίδρυμα (ένα πολύ, ΠΟΛΥ ήσυχο Ίδρυμα).
Οι τελευταίες μέρες έφυγαν παράξενα ... Κάτι τα υπόλοιπα κούρασης, κάτι οι pretend αργίες, το αρνάκι (μμμμ... το αρνάκι), το κρασί (μμμμ... το κρασί), το συνεχιζόμενο φτιάξιμο του Μενιρένιου retreat, η άνοιξη (ταπ ταπ ταπ) και ... bingo, χάθηκαν ! Και αντί να εκνευριστώ που δεν ακολούθησα κανένα πρόγραμμα (πάλι) και καμμία λίστα, μάλλον είναι καιρός να στρωθώ στην δουλειά! Το Σάββατο άλλωστε αρχίζουν και πάλι τα ταξίδια ;-)))
Δουλειά σε χαλαρούς ρυθμούς (την Πέμπτη αγχωνόμαστε) και ένας λαμπερός ανοιξιάτικος ήλιος!

Καλημέρες !!!
[το pretend Πάσχα δεν δούλεψε αποτελεσματικά
το μυαλό μου στο νησί, τις μυρωδιές, τους ανθρώπους!]


posted by KV @ 9:24 am   10 comments
Sunday, April 16, 2006
προβατάκια
Pretend Πάσχα, η πόλη άδεια και μουντή και οι ετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς. Το Πάσχα εδώ, έστω και με την σφραγίδα pretend, είναι παράξενο. Μιλούσα με έναν φίλο χτες και του περιέγραφα το menu για την σημερινή συγκέντρωση ... Λείπει κάτι;; ρώτησα... "Ήλιος και θάλασσα". (Thanks K., always spot on. Μερικές φορές πρέπει να μάθεις να λες it will be lovely και ας μην το πιστεύεις απόλυτα, ΟΚ;;;)
Ο ήλιος είναι κρυμμένος σήμερα είναι αλήθεια, αλλά μέχρι το μεσημεράκι θα εμφανιστεί λαμπερός (έχω κάνει reservation από μέρες) και η pretend παίζει μια χαρά τον ρόλο της. Mε τον Νιαγάρα κάτω από το παράθυρό μου μάλιστα, είναι σαν να είμαστε δίπλα στην θάλασσα. Λείπουν οι ήχοι από το νησί, οι καμπάνες, τα βεγγαλικά, οι μυρωδιές, οι προετοιμασίες που κρατάνε εβδομάδες, όλα εκείνα τα μικρά που είναι συνεδεμένα με αυτές τις μέρες και -επειδή το Πάσχα πάντα γύριζα- λείπουν ακόμα περισσότερο οι άνθρωποι, οι συνήθειες και οι κινήσεις τους.
Δεν θα μελαγχολήσω, δεν θα μελαγχολήσω!!!!!!! Σε λίγο καιρό άλλωστε, θα είμαι στην Ελλάδα για ένα μικρό ταξίδι-αστραπή και μπορεί να μην μου έχετε κρατήσει τσουρέκι (αν και η μητέρα μου αμφιβάλλω, πέρυσι μου είχε καταψύξει μαγειρίτσα!!!) αλλά σίγουρα, ο ήλιος και η θάλασσα θα είναι εκεί!!!
ΟΚ, back to the menhir-kitchen έχω να ετοιμάσω pretend Πασχαλιάτικο τραπέζι!!!
Γιορτινές Καλημέρες και
Ευχές !!!
[ just to be sure: Μικρά, γκριζόασπρα, αντιπαθητικά, προβατάκια
το θυμάστε ότι πρέπει να αφήσετε τον ήλιο για μερικές ώρες ελεύθερο σήμερα,
έτσι;;; ]
posted by KV @ 9:57 am   15 comments
Saturday, April 15, 2006
no other options
Flirting … πάει παρέα με την άνοιξη και το καλοκαίρι ... Κάθε χρόνο με το που υποψιαζόμαστε ότι μπορεί και να ξεκίνησε το πρώτο αποδημητικό, οι ορμόνες απογειώνονται and ... flirting is in the air. Δεν ξέρω αν το προσέξατε ήδη και εφέτος στον εαυτό σας, τους φίλους σας, τους περαστικούς, στην δουλειά σας, τις εξόδους ή το super market : It takes over every piece of sanity that we might have left! It comes at all forms, all colours, all purposes or … no purpose at all! Αυτό το τελευταίο, είναι το καλύτερο, no purpose at all: flirting just for the fun of it!!! και ... ίσως και το χειρότερο ... what if you actually HAVE NO purpose at all??? What if you just enjoy the flirting for the sake of it … Should you overanalyse it? Feel guilty? μμμμμμμμμ ... Μικρές ανοιξιάτικες απορίες!

Ο αγώνας με τα κιβώτια τελειώνει, ο ουρανός συννεφιασμένος και η pretend άδεια (όλοι οι κατεργάρηδες στα βουνά τους!)! Μπορεί να ακούγεται θλιβερή η εικόνα της άδειας, μουντής πόλης, αλλά δεν είναι: It feels good to take the days off and just finally be at home!!! Άλλωστε το αρνάκι μας (sorry guys, εμείς θα αναστήσουμε νωρίτερα, work leaves no other options) ψήνεται ήδη (delegated) και στο μενιρένιο ετοιμάζεται γαλατικό τσιμπούσι για αύριο το μεσημέρι!!!
Καλησπέρες!
[νομίζω το μενιρένιο έχει ήδη δει περισσότερα τσιμπούσια απ'ότι το Fenxs,
μια χαρά ξεκινήσαμε !!!]
posted by KV @ 6:11 pm   3 comments
Friday, April 14, 2006
coffee-break

Λαμπερός ήλιος, καφές νούμερο 3 και ... διάθεση αργίας!!! Μεγάλη Παρασκευή εδώ, τίποτα δεν κινείται, ησυχία και στο Ίδρυμα ... μμμμμμμμ ... έξοδος με ελαφρότατα πηδηματάκια !!! A daylong coffee-break είναι ό,τι χρειάζεται για σήμερα !!! A daylong coffee-break και ... περισυλλογή/ ανασύνταξη/ ξεκαθάρισμα ;;; μμμμ ... όχι, ας τα αφήσω για πιο βροχερές μέρες!


Καλημέρες!

Συνέταιρε : Καλό Νέο Ξεκίνημα !!!

life is so much better without lions!

posted by KV @ 12:58 pm   14 comments
Thursday, April 13, 2006
Παράδοση του Fenxs σημαίνει καθάρισμα ...

... και επειδή δεν μου λείπει η ex- και ξέρω και ότι τελικά μόνη μου θα το κάνω, ρώτησα τιμές!
Λοιοιοιοιπόν:
2 υπνοδωμάτια,
2 WC,
1 γραφείο,
1 living room,
κουζίνα en suite,
KAI σκάλες.
140 τετραγωνικούλια (άδειος χώρος) ...
Εσείς πόσα θα δίνατε για το καθάρισμα ; ; ; Σκεφτείτε το maximum και το συζητάμε ;-)

Παρασκευή σε εμάς σήμερα ;-)
[γγκκκρρρ και ομιλία το απόγευμα ...
σνιφ, κλαψ, λυγμ]

______________________
χαχαχα μόλις τηλεφώνησα και σε υδραυλικούς ... Μα είναι δυνατόν;;;
posted by KV @ 1:43 pm   16 comments
ρουτίνα ;;; ;-)
Άνοιγμα ματιού ΠΡΙΝ τα ξυπνητήρια (πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό), καφές νούμερο 1 και μισό (ο δεύτερος, όταν έχεις τον χρόνο, είναι πιο απολαυστικός!) και τριγύρω μου οι εικόνες γίνονται σιγά-σιγά οικείες! Φταίει και το γεγονός ότι μειώθηκαν κατά πολύ οι κλειστές κούτες και ο χώρος έχει πια όψη σπιτιού και όχι αποθήκης! Είναι ακόμα αρκετά που πρέπει να γίνουν αλλά όχι από αυτά που καθορίζουν την καθημερινή σου ρουτίνα. Ουφ, αυτό ήταν (μία ακόμα επιστροφή στο Fenxs για καθάρισμα-επίσημη παράδοση στον σπιτονοικοκύρη και τελειώσαμε!) Καιρός να αποκτήσει πάλι προτεραιότητα η ρουτίνα, τα καθημερινά, η δουλειά, άντε και το gym !
Φαντάζομαι ότι δεν θα προλάβω να βαρεθώ άλλωστε! :-) Τις αμέσως έπόμενες μέρες μπορεί το σχέδιο να λέει δουλειά (δουλειά-δουλειά) αλλά ακολουθεί συνέδριο (στα βουνά, σ'ενα super lux old boyz poshy club -όσο εσείς θα ψήνετε το αρνάκι ...), ο πρώτος μου επισκέπτης (ΜΕ ολιγοήμερο break-σφηνάκι για να δούμε τα βουνά και τους κάμπους της pretend (και να κάνουμε επιτέλους ένα βήμα μπροστά;)), teaching teaching teaching (μα καλά κάθε εξάμηνο τα ίδια;;;), επισκέπτης νούμερο 2 (μμμ εδώ το βήμα έχει κάτι από μετέωρο... και το μπροστά κάτι από Lucas Arts!), teaching teaching teaching και κάπου στον ορίζοντα νέο μικρό break, οικογενειακό αυτή τη φορά (να θυμηθώ να κλείσω εισητήρια)! Μάλλον δεν θα προλάβω να βαρεθώ ΚΑΙ αυτό το εξάμηνο πάντως (μετράω ακόμα σαν τους φοιτητές... ταπ ταπ).
Ξαναδιαβάζω όσα έγραψα και φαίνονται από απλά έως καλοσχεδιασμένα ... χαχαχα believe me, είναι as complicated as they can ever get ! Αλλά one step at a time ... έτσι;;;
Καλημέρα, Καλημέρα!
[λαμπερότατος ήλιος,
γυαλιά ηλίου απαραίτητα!]
posted by KV @ 6:59 am   16 comments
Wednesday, April 12, 2006
Η σωστή ερώτηση
Καλημέρες ! Πρωϊνή συννεφιά, καφές νούμερο 3 (επιτέλους! με την κούραση είχα πέσει στους 3-4 καφέδες την ημέρα και είχα αρχίσει να ανησυχώ σοβαρά), αργοπορημένη αλλά ΜΕ τηλεφωνική σύνδεση !!! Yeeeeee ... επιτέλους. Αφού παραπονέθηκα εντόνως στον ΤυροΟΤΕ (βλέπε bitching) για το πόσο σημαντική είναι η σύνδεσή μου για ... την δουλειά μου και την προαγωγή της επιστήμης γενικότερα (ε, ναι ...) και τους έσπασα λίγο τα νεύρα (prozac consumption met a new max) αποφάσισα να ρωτήσω και στο μεσιτικό γραφείο. Τους είχα ρωτήσει και πριν 2 μήνες αν υπήρχε τηλεφωνική γραμμή προηγούμενα αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν η σωστή ερώτηση. Η σωστή ερώτηση είναι σημαντική. Το έχω ΞΑΝΑδεί σε όλες τις άλλες βορειοΕυρωπαϊκές χώρες αλλά δεν φαίνεται να το εμπεδώνω τελικά! Δεν ρωτάμε "έχεις ρολόϊ;" γιατί η απάντηση είναι "ναι" ... ταπ ταπ. Ρωτάμε "Έχεις ρολόϊ, τι ώρα είναι;;;" Και βέβαια δεν ρωτάμε αν η γραμμή που είχε ο προηγούμενος ενοικιαστής δούλευε ... όχι. Είχε γραμμή, φυσικά και δούλευε. Ρωτάμε ΚΑΙ αν της "συνέβει" κάτι μετά (όπως πχ να κόψει ο υπάλληλος του μεσιτικού γραφείου το καλωδιάκι στην πρίζα μην τύχει και κανένας από τους εργάτες κάνει κανένα τηλέφωνο και πέσει όλο το σύστημα έξω... ταπ ταπ ταπ ... και καλά, το κάνεις ... αφού σε ρωτάω αν δουλεύει το τηλέφωνο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ, ε;;;;;;; )
Αφού λοιπόν παίδεψα αρκετά τους υπαλλήλους του racletteΟΤΕ, σκέφτηκα, βρήκα το λάθος ΜΟΥ και το πρόβλημα λύθηκε ... Ε, όχι τόσο απλά βέβαια ... χρειάστηκαν αρκετά τηλέφωνα για να βρω ηλεκτρολόγο που να μην είναι ήδη σε διακοπές, να έχει ένα τέταρτο ελεύθερο πρίν το 2012 ΚΑΙ να είναι συμβεβλημένος με τον τυροΟΤΕ ... Ήρθε το πρωΐ (μισή ώρα μετά από την ώρα που τον περίμενα), άνοιξε την πρίζα, συνέδεσε ΤΟ καλώδιο, κάλεσε την γραμμή μου, χαμογέλασε, έκλεισε την πρίζα και πήρε 180 φράγκα! Μ
πορεί να μην έμοιαζε καθόλου με τον Σάκη τον υδραυλικό αλλά μετά από ένα γρήγορο υπολογισμό (πόσες πρίζες/week) ... συμπαθέστατος μου φάνηκε!!!

Καλημέρες
[επιτέλους ΚΑΙ δίκτυο στο μενιρένιο μου,
να δω τι κάνετε !!!]


Αλεπουδίτσα Του, Χρόνια σου Πολλά και Καλά καλή μου, Να είσαι Χαρούμενη και Να σε χαίρεται!!!

μάκια

posted by KV @ 9:38 am   8 comments
Tuesday, April 11, 2006
mS-day #1
Ξέρω ... άργησα αλλά ... guys, αυτή η μετακόμιση με ψιλοαποδιοργάνωσε (ή απο-απο-διοργάνωσε, όπως το πάρει κανείς) physically και mentally! Και το... Ίδρυμα φαίνεται μου πέφτει too much αυτές τις τελευταίες μέρες. Όσο για τους γείτονες (μια και internet privileges φαίνεται θα αργήσω να ξαναδώ) γαϊδούρια: Κούνησα τον Θανάση μου σε κάθε εκατοστό από τα 50 τετραγωνικούλια ΜΟΥ και βρήκα φυσικά WiFi ... κλειδωμένο όμως ... ταπ ταπ ταπ …
Anyways… Λοιοιοιοιπόν, έχουμε και λέμε: Η μετακόμιση πήγε καλά! Δεν σπάσαμε τίποτα, γρατζουνίσαμε ελάχιστα (χρειάζομαι βέβαια ειδικό post-αφιέρωμα ΣΤΗΝ γρατζουνιά στον τοίχο αλλά θα περιμένω να ξαναδώ ΤΗΝ ex-. Είμαι σιγουρη ότι η γρατζουνο-ιστορία θα συνεχιστεί! ταπ), καταφέραμε να μεταφέρουμε τα πάντα* σε 2 μόνο βόλτες ΚΑΙ να ξαναστήσουμε τα πάντα την ίδια μέρα KAI ναι πιούμε αρκετά καφεδάκια και μπυρίτσες πριν το carbonara–pre-warming-event στο τέλος της ημέρας!!!

Ο καιρός δούλεψε υπέρ μου (for a change): Την Παρασκευή έέέέέβρεχεεεε μανιωδώς, την Κυριακή και χτές επίσης καρεκλοπόδαρα, την mS-day (moving-Saturday Alombar, ταπ ταπ) όμως, είχε έναν ήλιο λαμπερότατο! Απόλαυση: καλοκαιρινός ήλιος με ανοιξιάτικη θερμοκρασία! Τόσο που πολύ το σκέφτηκα να πήγαιναμε στην λίμνη με τους εθελοντές μου για καφεδάκια και να ... ξανακανονίζαμε μετακόμιση για άάάάάλλη μέρα (Darth πότε είπαμε μπορείς;;;). Η αλήθεια είναι ότι είχα άγχος για το πως θα μεταφέρουμε όόόόλα αυτά τα πράγματα σε μιά μέρα, άγχος να μην εξαντληθούν οι εθελοντές και περισσότερο άγχος για πιθανά ex-οπροβλήματα ...

Σχεδίαζα να κοιμηθώ στο Fenxs το προηγούμενο βράδυ για να έχω τελειώσει με όσα πιο πολλά μπορώ μέχρι να έρθουν οι εθελοντές. Φυσικά έμεινα τελικά στο άδειο Menhirένιο για να διατηρήσω την ηρεμία μου ! Με ξύπνησε ο ήλιος (ή το άγχος) από τις 6 (06:00 ταπ ταπ), έφτιαξα λαχταριστά sandwichάκια, γέμισα θέρμος με καφέ, πορτοκαλάδες, κλπ κλπ και κατά τις 10:00 ξεκινήσαμε με την φορτηγατζού μου (Nath, you impressed me once more ΤΗΑΝΚS) με full γκάζια για το Fenxs! Φτάσαμε την ίδια ώρα με τους πρώτους εθελοντές και ξεκινήσαμε με ένα περιποιημένο coffee break ["η φτώχια θέλει καλοπέραση" kind-of-situation]!!!Με τις πρώτες κούτες φτιάξαμε ένα βολικότατο τραπέζι έξω από το Fenxs που χρησίμευσε σαν το προσωπικό μας cafe, κέντρο «αποφάσεων» αλλά και διερχομένων γειτόνων!

Δεν ξέρω πως ξεκινήσαμε και πως πέρασαν οι υπόλοιπες ώρες, πόσα μετέφερε ποιος, τι ακριβώς μετέφερα εγώ … οι "λεπτομέρειες" είτε σβήστηκαν ήδη από την κούραση ή δεν τις πρόσεξα καν από το άγχος. Θυμάμαι όμως ότι όλοι ήταν κεφάτοι και αποφασισμένοι (παρόλο που έχαναν μια πολύ όμορφη μέρα με την μετακόμιση), ότι δεν είδα παράπονα ή μπερδέματα ή καν δισταγμό, μόνο χαμόγελα. Θυμάμαι το ψάθινο κουτί της ex- που κατέβηκε κάτω 5 φορές και ξαναανέβηκε άλλες τόσες (με το σχόλιο "How did you think I would ever buy THIS?"), θυμάμαι ότι όλοι στόχευσαν από την αρχή στα πιο βαριά, την απογοήτευσή μου όταν καταλάβα ότι θα χρειαστεί και γύρος νούμερο 2 (οι άλλοι βέβαια το ήξεραν ήδη!!!) και το πλυντήριο (πολλά μέλη του σώματός μου θυμούνται το πλυντήριο! Αχ αυτές οι παληκαριές...) ... Περισσότερο όμως θυμάμαι κόκκινους και ιδρωμένους εθελοντές που συνέχισαν να χαμογελούν no matter what!

Φεύγοντας άφησα το Fenxs άδειο (και καθαρό παρόλο θα ακολουθήσει "Round 2 : The final clean-down" πριν από την επίσημη "παράδοση" στο τέλος του μήνα). Δεν κοίταξα καθόλου πίσω (πονούσαν άλλωστε οι μύες από το κουβάλημα).
Το menirένιο γέμισε κεφάτα (η υπόσχεση της carbonara???)
...

[... to be continued ... τρέχω για meeting!!!]
Καλησπέρες
!!!

*Φανταστείτε ένα 4όροφο πολυκατάστημα με είδη κουζίνας, σπιτιού, γραφείου κλπ κλπ ... Φανταστείτε πόσα ρούχα, παπούτσια, βιβλία, πιατοποτηροκουζινικά έχει μέσα (... ταπ ταπ)... ΟΚ, σκεφτείτε τώρα ότι όόόόλα αυτά (και μερικά άλλα) πρέπει να τα μεταφέρετε στην άλλη άκρη της πόλης, σε μία μέρα ... ε, ακριβώς αυτό.

posted by KV @ 2:38 pm   15 comments
Monday, April 10, 2006
Done!
Ζεστές, χαρούμενες, εξαντλημένες
Καλημέρες !!!
Το retreat fully setup, τα έπιπλα στην θέση τους, 6 κούτες έμειναν και η KV χαρούμενη ΚΑΙ εξαντλημένη (που να δείτε όμως τους εθελοντές!!!)
Θα επανέλθω φυσικά με αναλυτικό ρεπορτάζ!

Καλημέρα, Καλημέρα !!!
[missed you guys !!!
Ευχαριστώ για τις ευχές και τα σχόλια!]

posted by KV @ 11:03 am   14 comments
Thursday, April 06, 2006
μισές δουλειές;
Στο Fenxs και τα τελευταία πράγματα μπαίνουν στις κούτες τους από το απόγευμα. Οι χώροι θυμίζουν αποθήκη και το δωμάτιό μου ξένο: Άδειο πλέον, ένα κρεββάτι στη μέση και αυτό για 2 ακόμα βράδια ... Τελευταίες ετοιμασίες και το Σάββατο πρωΐ-πρωΐ (κατά τις 11:00 the greek-ish way) οι εθελοντές μεταφορείς πιάνουν δουλειά ! Μου φαίνεται ότι τελικά θα έχω περισσότερους μεταφορείς από έπιπλα !!! Σε κάθε έπιπλο αναλογούν 3-4 μεταφορείς αυτή τη στιγμή, χι χι χι. Καλύτερα έτσι, αν όλα πάνε καλά, θα τελειώσουμε νωρίς (μεταφορά ΚΑΙ ξαναστήσιμο, όχι μισές δουλειές) και η φωτιά στο γαλατικό χωριό θα ανάψει νωρίς! Μετακόμιση χωρίς pre-house-warming γίνεται;;; δεν γίνεται ! Busy, busy λοιπόν αύριο, μικρομεταφορές το πρωΐ, στο Ίδρυμα μετά και πριν το τέλος τις μέρας, κάτι πρέπει να σκεφτώ για να ταΐσω γρήγορα, αποτελεσματικά και γευστικά 10-12 πεινασμένα άτομα ήήήή μήπως καλύτερα να τους έλεγα να φέρουν και το ταπεράκι τους;;; (ή κανουμε την δουλειά ολοκληρωμένα ή όχι, έτσι δεν είναι;;;)
Καληνύχτες!!!
[ξαστεριά και σήμερα!]
posted by KV @ 11:55 pm   21 comments
2 days to go
Καινούριο Καλημερο-ποστ και δεν βάζω φωτό σήμερα για να μην μου πάθετε κάτι (Να θυμάστε όμως πριν από κάθε exotic destination έχει προηγηθεί και ... exotic schedule/overtime/deadline! It doesn't come cheap!).

Καιρός χειμωνιάτικος, καφές νούμερο 3, (not fully awake yet mexican night - πικνικ στο καινούριο διαμέρισμα χτες), η μέρα busy busy (το Γαλλώδι έχει καλά αποτελέσματα => η KV τρέχει), o σημερινός ομιλητής ... μμμμ... να δούμε (να μην ξεχάσω να πάρω καφέ ΚΑΙ δουλειά στην ομιλία- κόμικ απαγορεύεται, θα σοκαριστούν οι συνάδελφοι και δεν κάνει) και laundry priviledges στο Fenxs το βραδάκι (να τι ξέχασα να κανονίσω ... πληντύριο ... μμμμ ...)

Καλημέρα, Καλημέρα, Καλημέρα !!!
[2 days to go! :-) ]

____________________________
update 13:41
Ο σημερινός ομιλητής παράγγειλε 2 (δύο) μπουκάλια ακριβό Ιταλικό κρασί for lunch ... currently under wine control!
μάκια
____________________________
update 15:55
Που πήγαν οι μέρες που μπορούσα να πιώ ένα μπουκάλι (καλό) κρασί for lunch χωρίς επακόλουθα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Γύρισα στο Ίδρυμα και ... χτυπάνε τηλέφωνα, έχω mettings, έχω πειράματα, το Γαλλώδι έχει ερωτήσεις, το τεχνικώδι επίσης, ξαναχτυπάνε τηλέφωνα (τα αγνοώ... ξανά... ή τους φωνάζω ότι δεν είμαι εδώ) PLUS πρέπει να πάω στο Fenxs για πλυντήριο-evening... saw some mercy pleeeeease.
posted by KV @ 9:25 am   14 comments
Wednesday, April 05, 2006
Almost a year ago ...
Ιούνιος 2005, Αχ αυτή η δουλειά ! Μερικές φορές μας αναγκάζει να πηγαίνουμε με το ζόρι σε μέρη ... μακρινά!


Συνέταιρε, μια και μου έδωσες την αφορμή (λέω να κάνουμε το πρώτο retreat της εταιρίας εκεί! Τι λες;;;
posted by KV @ 11:48 am   28 comments
σκοτεινιά
Βροχήήήήήή, συννεφιά, σκοτεινιά και μια που μέση αποφάσισε να με εγκαταλείψει σήμερα το πρωΐ [και πολύ άντεξε! Προσωπικά απόρησα βέβαια, γιατί όπως όλοι ξέρουμε είμαι και αθλητικός τύπος]... Το πρωϊνό ξύπνημα συνοδεύτηκε από εντονότατες προειδοποιήσεις και διαμαρτυρίες (μέσης, ώμων, μυών, ακόμα και το μικρό μου δακτυλάκι παραπονέθηκε) και οι κούτες έμειναν στο Fenxs. ... Μπορούν να περιμένουν μέχρι το Σάββατο, το retreat μου άλλωστε είναι ήδη fully functional!

Καφές νούμερο 3 στο Ίδρυμα, η καρέκλα του γραφείου με μαξιλαρένια ενίσχυση και by the end of the day I should also be fully functional again ... ταπ ταπ ταπ, I hope.

Καλημέρες

[blogger ... ότι και να πω είναι λίγο ...
καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα,
το ξέρεις αυτό;;;;
;-)]
posted by KV @ 10:04 am   14 comments
Tuesday, April 04, 2006
Αποκαθήλωση

Στο Fenxs μετά από 3 μέρες και φαίνεται σαν να έχουν περάσει εβδομάδες. Ξέρω ότι μοιάζει υπερβολικό αλλά ... δεν είναι (for a change!). Άλλαξα χώρο (mentally), τον "σχεδίασα" στο μυαλό μου, τοποθέτησα όσα κουβάλησα (και κουβάλησα πολλά) και ... σχεδόν βολεύτηκα στην άπλα των 50 τετραγωνικών χωρίς έπιπλα! Λυπάμαι που σκότωσα την φωτογραφική (λίγο, θα την ξαναφτιάξω) γιατί το menhir retreat είναι πολύ χαριτωμένο με μοναδική επίπλωση 2 καρέκλες, ένα στρογγυλό τραπεζάκι (σχεδόν καφενείου) και το χαλί με τα μαξιλάρια !!! 3 more moving days από το Fenxs όμως και τελειώσαμε !!!
Packing time, σειρά έχουν τα βιβλία και ό,τι έχει ξεμείνει τριγύρω. Η βραδυά ανοιξιάτικη και στο Fenxs αποκαθήλωση ...
Καληνύχτες (άχρωμες μια και ο blogger εξακουλουθεί να με τιμωρεί) αλλά ζεστές!
posted by KV @ 9:29 pm   6 comments
Γιατί βλέπω μόνο HTML στον editor του Blogger ;;;

Πως θα βάλω χρωματάκια ;;;; Πως θα αλλάξω την εικόνα;;;; Πάνω που ήμουν έτοιμη να παραπονεθώ για τους καινούριους γείτονες (δεν έχουν WiFi, είναι δυνατόν;;;; χάνω τις συνέχειες!), άρχισε πάλι να με ενοχλεί ο blogger μας ... Αν υποψιαστώ ότι θα πρέπει να μάθω HTML ... θα μετακομίσω! γκκρρρρρ !
Καλημέρες,
κεφάτες, ηλιόλουστες,
unformatted Καλημέρες !!!!
posted by KV @ 8:37 am   27 comments
Monday, April 03, 2006
laughing at clouds
Χρόνος διαδρομής για το Ίδρυμα : 5 λεπτά !!!
Κατάσταση μέσης : Έχει δει και καλύτερες μέρες! (αυτό με την στρωματσάδα 2 μέρες τώρα ήρθε και την αποτελείωσε).
Καφές : Νούμερο 3 [οι 2 προηγούμενοι στο σπίτι-με-το-μενίρ (σαν μικρότερο μου φάνηκε σήμερα το πρωΐ το μενίρ-μου μετά από μιάμιση ώρα παραπάνω ύπνο :-) )]
Διάθεση: Siiiinging in the rain (το κόλπο είναι σύννεφα το πρωΐ, ήλιος προς το μεσημεράκι, got it!)

Καλημέρες !!!!
[counting down to bed-transfer-day !!!]
posted by KV @ 8:47 am   13 comments
Sunday, April 02, 2006
Ευχαριστώ !
10 λεπτά διάλλειμα -η μετακόμιση στο φόρτε της- και ίσα-ίσα φτάνει ο χρόνος για ένα μεγάλο μεγάάάάάλο ευχαριστώ !!!
Guys, το τηλεφωνο και οι ευχές σας, ήρθαν την στιγμή που μόλις είχα σταματήσει και απολάμβανα το πρώτο ποτήρι κρασί σ'ένα σπίτι γεμάτο κούτες και ένα μενίρ στη μέση !!! Οι φωνές σας, σας έκαναν ξαφνικά πραγματικούς και η στιγμή μου άφησε γεύση Ελλάδας και πολύ καλή διάθεση !!! Μπορεί να πρασίνισα από την ζήλεια όταν έμαθα για την έξοδο, μπορεί να με έπιασε νοσταλγία όταν άκουσα την μουσική (μα ΠΟΥ είσασταν;;;) αλλά αυτό που έμεινε ήταν απλά γλύκα !!!
Thanks για το τηλέφωνο, τις ευχές και την virtual/πραγματική παρουσία σας αυτή την πρώτη βραδυά στο σπίτι-με-το-μενίρ ! (Συνέταιρε, big special Thanks σε εσένα, υπόσχομαι να μην σε πειράξω για 3 τουλάχιστον post !)
μάκια
[διάλλειμα τέλος
σειρά έχει η ντουλάπα!]
posted by KV @ 3:38 pm   10 comments
Saturday, April 01, 2006
Σαββατιάτικη ttd list
Στο Fenxs υπάρχουν πλέον μόνο τα απαραίτητα για τον πρωϊνό καφέ. Τα σύνεργα για πιο ... εκλεπτυσμένες γεύσεις ήδη στο καινούριο διαμέρισμα. Στιγμιαίος καφές λοιπόν και ... το σχέδιο για την ημέρα είναι : Χαλάρωση!
Θα τελειώσω τον καφέ νούμερο 3 στο μπαλκόνι, θα βάλω Σαββατιάτικα ρούχα (το έχετε προσέξει ότι τα αγαπημένα μας casual τα φυλλάμε για το Σάββατο, τις Κυριακές, τις μέρες που είναι ... δικές "μας";;;) και θα μετακινηθώ προς την pretend. Η μέρα είναι συννεφιασμένη αλλά με όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί όμορφα. Pretend λοιπόν is the place to be. Πρωϊνή ανοικτή αγορά, κίνηση, window shopping (άντε και λίγο shopping-shopping), καφεδάκι και lunch δίπλα στο γκριζο-μπλέ, βολτίτσες και στο Fenxs για σιέστα !!! Το απογευματάκι η ... λίστα μου λέει επίσης χαλάρωση, super-market, καμμία ταινία και ποτάκι στην βεράντα.
...
Φαντάζομαι δεν πιστέψατε λέξη ... Πρωταπριλιάτικα ;;; ... ταπ ταπ ταπ ...
Κούτες, πακετάρισμα, μεταφορά και άδειασμα ... Αυτό λέει το πρόγραμμα. Ανεξάρτητα από τον καιρό και την διάθεση να περάσω την μέρα δίπλα στην pretend. Και επειδή όλα τα πράγματα γίνονται καλύτερα όταν υπάρχει και ... ένα bonus στην άκρη του tunnel, το πρόγραμμα έχει 2 τέτοια ! Καταρχήν το φορτωμένο Twingo θα σταματήσει σε ένα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα που είναι στην διαδρομή για πρασινάδα-shopping. Καινούρια φυτά μαζί με τα παλιά αλλά περισσότερο, ανάγκη για ιδέες ! Πρασινάδες και μικροπράγματα που θα δώσουν διαφορετικό look στον καινούριο μου χώρο! Shopping και για πρωϊνό! Η τελευταία διαδρομή για σήμερα θα είναι α π ό το Fenxs και η διανυκτέρευση στο καινούριο home sweet home !!! Αύριο το πρωΐ έχω καλεσμένους πρωϊνό στο άδειο μου διαμέρισμα!!! Ε, ναι ... life is too short to take it seriously! Μπορεί -σήμερα- να είναι ακόμα σχεδόν άδειο, αλλά αύριο θα έχει ένα τραπέζι και καρέκλες και νυσταγμένο κόσμο να βουτυρώνει croissant !
:-)
Καλημέρες !!!
[better start packing ... again.]
posted by KV @ 10:30 am   13 comments

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.