Friday, September 08, 2006
ισορροπίες
Παρασκευή. Αυτές οι τελευταίες μέρες περνάνε γρήγορα και άχρωμα ... Δουλειά, δουλειά, δουλειά (Not me ... but me needs vacation to be me again -a break).

... δουλειά, δουλειά, δουλειά και έναρξη της καινούριας χρονιάς. Το Ίδρυμα γέμισε την τελευταία εβδομάδα, η βιβλιοθήκη απέκτησε τον γνωστό της αθόρυβο θόρυβο (άσχετο: στην e-εποχή μας, η βόλτα στην βιβλιοθήκη γίνεται πλέον για λόγους φετίχ και όμως, βλέπω όλους τους συνήθεις υπόπτους εκεί ;-))) ), οι μικροί περνάνε ασταμάτητα από τα γραφεία για τις τελευταίες τους απορίες, η καντίνα ξανααπέκτησε πάνω από δύο επιλογές (το ίδιο και η μεγάλη οθόνη που δείχνει τι γίνεται που), στο αίθριο δεν βρίσκεις πια τραπεζάκι, η agenda έχει την τιμητική της. Καινούρια χρονιά και εγώ την αρχίζω περιμένοντας ακόμα να τελειώσω την προηγούμενη με -έστω και λίγες μέρες πια- διακοπών.

Μέσα στο θόρυβο της αρχής, τις ανακοινώσεις και τις οδηγίες, εμφανίστηκαν πάλι και τα γνωστά ενημερωτικά βιβλιαράκια "δραστηριοτήτων" -το ίδιο σημαντικά και το ίδιο προσεγμένα με εκείνα του προγράμματος κάθε σχολής... Είναι ενδιαφέρον έστω και να τα ξεφυλίσει κανείς. Τι θα συμβεί εφέτος στο Ίδρυμα και την pretend, τι παράλληλα ενημερωτικά σεμινάρια ή courses οργανώνονται,
οι εκδηλώσεις, οι ομάδες, οι καινούριες προτάσεις. Σπορ, μουσική, λογοτεχνία, εικαστικά, πολιτικά, ομάδες συζήτησης, χορός, εκδρομές κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ... you name it... ένας ατελείωτος, πραγματικά εντυπωσιακός κατάλογος ...
Bed time reading? ;-) όχι. Ο αριθμός των συμμετοχών και τα στατιστικά είναι το ίδιο εντυπωσιακά ... Το βάρος που δίνεται (από όλες τις πλευρές), το ίδιο σημαντικό με αυτό που δίνεται στα προγραμματα σπουδών ... Έτσι, για να υπάρχει μια ισορροπία ...

Καληνύχτες!

* Στην λίστα μου και η ομάδα Ελληνικού Θεάτρου. {Ω, ναι, στην pretend} Η πρώτη συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, είδομεν!!!}
posted by KV @ 11:48 pm  
4 Comments:
  • At 9/09/2006 02:46:00 pm, Blogger vasvoe said…

    έχετε τέτοια πράγματα κι ακόμα δεν τα έχεις εκμεταλλευτεί;;; ομάδα ελληνικού θεάτρου;; ουάου! εντυπωσιάστηκα τώρα!! να πας, να πας!!! θα κάνεις και γνωριμίες!!

     
  • At 9/09/2006 06:03:00 pm, Blogger Unknown said…

    Ήρθαν και οι δικοί σου τρομοκράτες;;;

    Ααααχχχχ εγώ πάλι έχω εξετάσεις μεθαύριο και φοβάμαι....

    Φοβάμαι τί θα διαβάσω πάλι την Τρίτη... :(

     
  • At 9/09/2006 07:47:00 pm, Blogger KV said…

    Vasένια, τα περισσότερα ήταν πέρυσι σε ώρες που δεν μπορούσα να λείπω. Ας ελπίσουμε εφέτος τα προγράμματα να είναι καλύτερα γιατί όντως έχει ένα σωρό πράγματα που θα ήθελα να κάνω. Σίγουρα θα πάω στο θέατρο, τουλάχιστον για να δω περι τίνος πρόκειται (άσε που μου αρέσει πολύ σαν ιδέα)

    Καμηλιέρη μου, ήρθαν, ήρθαν και ... σόρυ που θα στο πω, αλλά δεν τους φοβάμαι καθόλου!!!! Το μόνο που με ενοχλεί είναι που δύο από τις εξεταστικές είναι προφορικές... ατελείωτες ώρες! α τε λεί ω τες!!!

     
  • At 9/09/2006 08:26:00 pm, Blogger vasvoe said…

    καλύτερες οι προφορικές βρε. μια κι έξω. περνάς/δε περνάς και μπορείς και να δώσεις ευκαιρίες και να "σπρώξεις" αν κολλήσουν. όχι να χολοσκάς πάνω από τα γραπτά...

     
Post a Comment
<< Home
 

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.