Thursday, August 25, 2005
French Phoebe

Καύσωνας, βροχή, ζέστη ξανά, κρύο, κατακλυσμοί, πλημμύρες, ζέστη και δουλειά, δουλειά, δουλειά... Μπορεί να διαθέτω γερά (και εκπαιδευμένα) γονίδια τελικά όμως δεν τα κατάφερα να αντισταθώ (όλοι γύρω μου ταλαιπωρούνται εβδομάδες, εγώ είχα δουλειά, δεν προλάβαινα): Πυρετός, πονόλαιμος, κρύωμα, κακή διάθεση ... μμμμ ... (+λυγμ) ...

Χτες το βραδάκι κατέφυγα στο δοκιμασμένο γιατρικό: απανωτά ζεστά (90% καφέ δηλαδή!), βιταμίνες (pizza, η pizza έχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες) και vegging out μπροστά από την (γαλλόφωνη, yet Feng Shui correct) τηλεόραση ...
[Άσχετο, πότε θα καταλάβουν ότι ΚΑΙ η φωνές των ηθοποιών είναι σημαντικές;;; Το
dubbing θα έπρεπε να απαγορεύεται δια νόμου, έχει καταστρέψει γενειές και γενειές Γάλλων και Γερμανών και εξοργίζει τους ατυχείς μετανάστες αφόρητα ... Χτες η Phoebe - Friends – μιλούσε Γαλλικά ...]

Ξύπνησα με το ζόρι το πρωϊ, μάτια δακρυσμένα, φωνή βραχνή (και ταλαιπωρημένη, παραπέμπει σε γερό ξενύχτι, αν δεν με ήξερα καλά θα νόμιζα ότι το καταδιασκέδασα χτες). Ο καιρός ακόμα βροχερός, σχεδόν χειμωνιάτικος ... Λέω να κάνω κάτι που ονειρεύομαι καιρό: Θα εξαφανιστώ για μια μέρα από το εργαστήριο!!! (είμαι άλλωστε σχεδόν σίγουρη πλέον ότι η επιστήμη θα επιβιώσει μια μέρα χωρίς εμένα...) Θα αφήσω όλα όσα έχουν να κάνουν με δουλειά εδώ και θα χωθώ στον καναπέ (και αυτός Feng Shui correct ) ... Φεύγω, ΤΩΡΑ αμέσως (ούτως ή άλλως δεν με βρίσκω ιδιαίτερα παραγωγική σήμερα, εδώ, πίσω από την οθόνη είμαι, κοιτάζω τι γράψατε και περιμένω να δω ποιος θα μου στείλει mail!!!).

posted by KV @ 11:45 am  
5 Comments:
  • At 8/25/2005 05:02:00 pm, Blogger Markos said…

    Περαστικά !!!!

    Αλλά κοίτα τώρα πού φτάσαμε....
    Λες "...ούτως ή άλλως δεν με βρίσκω ιδιαίτερα παραγωγική σήμερα, εδώ, πίσω από την οθόνη είμαι, κοιτάζω τι γράψατε και περιμένω να δω ποιος θα μου στείλει mail!!!"
    Δηλαδή ομολογείς ότι κάνεις το κέφι σου (!!!)και ταυτόχρονα φωνάζεις ότι νοιώθεις ενοχές γιαυτό.
    (Προφανώς δεν θα ήθελα να το πάρεις προσωπικά, σχεδόν όλοι το ίδιο κάνουμε.)

    Μάλλον γιαυτό θα έπρεπε να είναι το περαστικά ... Προς όλους μας.
    Εγώ βέβαια το είπα για το κρυολόγημά σου, αλλά βρε παιδί μου, νοιώθουμε ένοχοι επειδή κάτι μας ευχαριστεί και αυτό ΔΕΝ παράγει οικονομικό αποτέλεσμα για κάποιον.
    Ωραία !!!
    Περαστικά Μας

     
  • At 8/25/2005 05:33:00 pm, Blogger Depsorama said…

    Φρίκη και μπούρμπερη!! Έχουμε φτάσει πλέον να έχουμε και τύψεις επειδή είμαστε άρρωστοι!
    Περαστικούλια!

     
  • At 8/25/2005 09:56:00 pm, Blogger KV said…

    Ευχαριστώ, Ευχαριστώ για τις ευχές! Μια ενοχλητικότατη, αγενέστατη, καλοκαιρινή γρίπη είναι μάλλον, θα την κατατροπώσω σύντομα ! (με τσαϊ του βουνού ανάμεσα στους καφέδες)

    Δεν ξέρω γιατί μου βγήκε σαν να ένοιωθα τύψεις ... Ενοχλημένη με τον εαυτό μου ήμουν που ενώ ήξερα ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να είμαι εκεί σήμερα, σύρθηκα με το ζόρι να φτάσω νωρίς, νωρίς στο εργαστήριο (από μια αδικαιολόγητη αίσθηση ευθύνης) και μετά πέρασα το πρωϊ κοιτάζοντας through the screen ...

    Ξέρω ότι είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό αυτό που θα γράψω αλλά πραγματικά δεν αισθάνομαι καθόλου τύψεις όταν το παρακάνω με το surfing στη δουλειά. Όπως ακριβώς δεν νοιώθω τύψεις (ενώ θα έπρεπε) όταν το παρακάνω με την δουλειά ... !

    Ώρα για ένα ακόμα τσαγάκι! Ευχαριστώ ξανά !!! :-)

     
  • At 8/26/2005 10:33:00 am, Blogger ekto said…

    Γειά σου και περαστικά!Είμαι κι εγώ ιδρυτικός αναγνώστης σου.Δεν ξέρω τι με τράβηξε εδώ αλλά γιά να έρχομαι κάτι μ' αρέσει σ' αυτά που γράφεις.
    Να ρωτήσω τώρα κάτι αν δεν γίνομαι αδιάκριτος.
    Τι περίπου είναι αυτά τα εργαστήρια που εργάζεσαι; Mου κάνει κάτι σε πολύ μυστηριώδες..μια κυρία σε εργαστήρια στην Ελβετία..
    Ενοείται πως δεν πειράζει αν δεν απαντήσεις.

     
  • At 8/26/2005 12:00:00 pm, Blogger KV said…

    Καθόλου μυστηριώδες, ένα απλό εργαστήριο, όπως όλα τα ερευνητικά εργαστήρια του κόσμου. Τίποτα το εξαιρετικό ή εντυπωσιακό για κάποιον που έχει ξαναδεί εργαστήριο. Δεν έχουμε ραδιενέργεια, ζωάκια, συσκευές που να καλύπτουν 2-3 δωμάτια, ύποπτους αντιδραστήρες ή παράξενες αμφιέσεις [εκτός από το lab coat το οποίο θα πρέπει να τονίσω έχει δύο (2) μανίκια].* Οι αντιδράσεις μας δεν ... αντιδρούν (!) όπως στις διαφημήσεις [κόκκινο+πράσινο ---> θαλασσί με βούλες] και η μέρα μας (όταν δεν νομίζουμε ότι ανακαλύψαμε αυτό που ενδιαφέρει και προβληματίζει εμάς και ίσως κανέναν άλλο στον πλανήτη), είναι ... σχεδόν ρουτίνα!!! Για μένα όμως, είναι το μέρος που καταθέτω αρκετή από την ενέργεια και κομμάτι από την ψυχή μου ... είναι το μέρος που χτίζω σιγά σιγά (πολύ σιγά ίσως) κάτι και όπως όλα τα ανάλογα μέρη, είναι σημαντικό!!! :-)

    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές, λίγο καλύτερα σήμερα!

    * Καμμιά φορά κακώς

     
Post a Comment
<< Home
 

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.