Sunday, August 28, 2005
Chita
Ο καιρός σήμερα fair [στην Αγγλία θα ήταν καλός!] ... Ήλιος πίσω από τα σύννεφα και λαμπερά φωτεινά διαλείματα. Κανένα παράπονο! Η μέρα μου νωχελικά αργή. Ξύπνησα αργά (με ξύπνησαν νωρίτερα από όσο θα ήθελα, έπρεπε να γράψω), πρώτο καφεδάκι στο σπίτι και brunch με τους γνωστούς στο κέντρο της πόλης.
Πήγα εκεί ακόμα κοιμισμένη (παρά το μισάωρο οδήγημα, ένας καφές δεν είναι αρκετός), πάρκαρα άτσαλα και έτρεξα να παραγγείλω έναν ακόμα καφέ, άνοιξα την εφημερίδα και… κάτι από ζούγκλα στο background, έντονο, απόρρησα, κοίταξα τριγύρω, ήπια λίγο ακόμα καφέ, τίποτα ... παράξενοι ήχοι ... και καμμία αντίδραση από τους τριγύρω (pass me the milk please το μοναδικό θέμα, ο καθένας στον κόσμο του σε αυτά τα Κυριακάτικα brunch) ... Τηλεόραση/ραδιόφωνο πουθενά, παιδάκια επίσης, ήχοι από δίπλα ;;; (σε εστιατόριο είμαστε) ... Game Boy;; κινητό;; όχι, όλοι είναι αφοσιωμένοι στο πιάτο και την εφημερίδα τους... Άρχισα να ακούω φωνές;;; Κάποια λογική εξήγηση υπάρχει ... [Η δύναμη της συνήθειας, λογικές σκέψεις, για κάθε πρόβλημα υπάρχει λογική απάντηση (μπρίκια κολλάμε;)]
Ντρέπομαι αλλά –μετά τα προφανή- σκέφτηκα και μερικά από τα παρακάτω (ίσως όχι ακριβώς τα παρακάτω, αλλά είχαν το συγκεκριμένο επίπεδο):
* το σκυλί του εστιάτορα είναι ερωτευμένο και τραγουδάει στην καλή του (το έκανε ο σκύλος μου αυτό, αλήθεια)
* Το παιδάκι του γείτονα ταλαιπωρεί το γατάκι του
* Παπαγάλος;;; Καλός!
* Smile, you’re on the Candid camera …
Αυτά ΠΡΙΝ… βγω στο μπαλκόνι ...


Ηθικό δίδαγμα;;; Κανένα πάλι ΑΛΛΑ : Το δεύτερο καφεδάκι το πίνουμε στο σπίτι, ή το παίρνουμε μαζί μας στο αμάξι, κοιτάμε τριγύρω όσο και αν κοιμόμαστε (το εν λόγω τσίρκο ήταν ακριβώς απέναντι, μπορεί και να σκόνταψα σε κάποιον από τους ελέφαντες που απολάμβαναν τον ήλιο καθώς έμπαινα τρεχάτη...) και αφήνουμε πότε πότε και ένα περιθώριο να συμβαίνει κάτι διαφορετικό (όχι δεν θα το βαρύνω Κυριακάτικα ... μπορεί να το έσκασε η Chita και την κυνηγάει ο Ταρζάν).

posted by KV @ 9:09 pm  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.