Friday, November 18, 2005
επείγον ...
Meeting σήμερα, ξεκινήσαμε με το Γαλλώδι ΠΡΙΝ χαράξει [γιεεεεεεε Γαλλώδι was back in town ... :-) ή μάλλον Γαλλώδι was brought back in town!!! :-) ], 6:00, σκοτάδι και καλά υπολογισμένες κινήσεις (5% πάνω από το όριο ταχύτητας + 6 km που αφαιρούνε!!!), αγγουροξυπνημένοι (λέξη δεν είπαμε τα πρώτα 40-50 χιλιόμετρα, ούτε καλημέρα όταν συναντηθήκαμε... τα έλεγε όλα το απλανές βλέμμα), οργανωμένοι (λίτρο ο αχνιστός καφές), με την παρουσίασή του έτοιμη (σαν σκυλί δούλεψα! Δικιά μου δεν έχω τελειώσει ΠΟΤΕ την προηγούμενη μέρα), ντυμένοι ala meeting (ΝΑΙ σιδέρωσα Καμηλιέρη, ταπ ταπ ...), έτοιμοι!!!
Το χάραμα μας βρήκε να προσπαθούμε να διαβάσουμε τον χάρτη (τόσα χρόνια πρόσκοπος να μην μάθω τίποτα;;; να μην υπάρχει Ευρωπαϊκή πόλη που να μην έχω χαθεί;;; να παίρνω ΠΑΝΤΑ διαβατήριο μαζί μου;;;). Χάσαμε το registration (χα χα λες και έχω δει ποτέ registration) ΚΑΙ τις δύο πρώτες ομιλίες ΑΛΛΑ, ήπιαμε τα τελευταία απομεινάρια του καφέ σε ένα από τα πιο ψηλά σημεία δίπλα στην pretend θάλασσα (ΠΑΝΩ από το σύννεφο) χαζεύοντας τα πρώτα χιόνια... Αυτός ο λαμπερός ήλιος (ξεχνάω να αναφέρω επίτηδες την θερμοκρασία ... 0 παρά κάτι) μου ζέστανε όλη την μέρα !!!
night night!
Αύριο το πρόγραμμα λέει window shopping και ιδέες για τα Χριστούγεννα !
ΥΓ Παραλίγο να το ξεχάσω (καλά που είπα Χριστούγεννα!) Γυρίζοντας στο Feng Shui, αποφάσισα να κοιτάξω σε κινητό και mail (ΚΑΙ blog) αν ο κόσμος μας ήταν όπως τον άφησα! Η ηρεμία μου εξατμίστηκε σε 30''. 3 μυνήματα και 2 mail από την γραμματέα ... μμμμ ... KAI δεν την είχα δει καθόλου σήμερα (έχει color code, ανάλογα με το τι φοράει και η συμπεριφορά, αν δεν δεις το χρώμα δεν κάνεις τίποτα, δεν ανοίγεις καν τα mail της). Φυσικά αισθάνθηκα τύψεις ΑΜΕΣΩΣ! Αυτόματο panic attack : έχασα deadline; κάηκε το εργαστήριο; παίρνουν το Γαλλώδι φαντάρο; κερδίζει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα; ΌοοοοΧΙ ... γιατί ΑΝ γινόταν ένα από τα παραπάνω ΔΕΝ θα το είχε πάρει είδηση ... Ήθελε να με ρωτήσει ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ για τις 12 Δεκεμβρίου. Αισθάνθηκα -επίσης αυτόματα-γαϊδούρα. Πως έκλεισα τα μάτια σε κάτι τόσο ΕΠΕΙΓΟΝ; δεν ΈΠΡΕΠΕ να ξέρει o chef ΣΗΜΕΡΑ τι θα θέλω να φάω στις 12 Δεκεμβρίου;;; ταπ ταπ ... ταπ ταπ ... ταπ ταπ ... Τώρα αν φωνάξω θα είμαι πάλι εγώ παράξενη, έτσι;;; Να δω ΤΙ θα φορέσει τη Δευτέρα ...
posted by KV @ 11:11 pm  
2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.