Monday, November 14, 2005
Μπλε
Ξεκίνησα το πρωΐ το ταξίδι του γυρισμού (με Ολυμπιακή, είμαι γενναία). Η αλήθεια είναι ότι κινδύνεψα (ευφημισμός) να χάσω το πρώτο αεροπλάνο. Δεν άκουσε κανείς ξυπνητήρι ... [Στρουθοκαμηλισμός;;;] Με ξύπνησαν στις 6:15, ταξίδευα στις 7:15 ... Η μέρα άρχισε ψιλοστραβά (δεν χρειάζεται υποθέτω να τονίσω ότι η βαλίτσα ήταν άδεια και τα πράγματα μαγικά πολλαπλασιάστηκαν τις τελευταίες δέκα μέρες): τρέξιμο (ΧΩΡΙΣ καφέ), last minute packing (ΧΩΡΙΣ καφέ), ασυνάρτητες σκέψεις του style "Αν φορέσω τρία pullover μπορεί να καταφέρω να πάρω πιο πολλά πράγματα μαζί μου", "Κλειδιά, διαβατήριο, πιστωτική και τα υπόλοιπα τα Χριστούγεννα;;;"... "ΑΑΑαααααααααχ, το wonder παστίτσιο της μαμάς δεν θα φτάσει στο Feng Shui" (ΧΩΡΙΣ καφέ) ... Βαλίτσα, φιλιά, μερικά κρυμμένα δάκρυα, βαλιτσάκι, τσαντούλα, check-in ΜΕ την απαραίτητη συζήτηση για τον laptop (θα επανέλθω σε αυτό σε ειδικό αφιέρωμα στον Ελ. Βενιζελ. και την Ολυμπιακή). Όλα ΧΩΡΙΣ καφέ ...
Ο πιλότος μας έκανε την πατροπαράδοτη special βόλτα πάνω από το νησί ... Μπλέ και άσπρο και παιχνίδια μιας ήδη λαμπερής μέρας πάνω στην θάλασσα (την πραγματική). Όμορφες εικόνες. Αιγαίο ... τίποτα καλύτερο από μία πτήση με την Ολ. Αεροπλοΐα ένα τέτοιο πρωϊνό, τα αεροπλάνα της πετάνε χαμηλά, σχεδόν νοιώθεις την αλμύρα από την θάλασσα ... [Να σας χαλάσω τις εικόνες λέγοντας ότι η πτήση έγινε ΧΩΡΙΣ καφέ και να παραπονεθώ : ΔΕΝ θα σώσετε έτσι κύριοι την Αεροπλοΐα μας ΚΑΙ επιπλέον θα μας χαλάσετε και το στομάχι με την πορτοκαλαδίτσα πρωϊνιάτικα ... Ήμαρτον.]
Στο Ελ. Βενιζ. το αναμενόμενο τρέξιμο με βαλιτσάκι, τσαντούλα και δεύτερη τσαντούλα παραμάσχαλα, ξανά check-in, ξανά η απαραίτητη συζήτηση για τον laptop, άλλη μια πτήση ... πρώτος καφές ... ο γνωστός καφέ καφές που μόνο το χρώμα έχει ... Η πτήση ήρεμη, το αεροπλάνο σχεδόν άδειο, το πρωϊνό ... chinese style (!!!;;;) ... Πλησιάζοντας την pretend θάλασσα τα βουνά είναι εντυπωσιακά. Χιονισμένες βουνοκορφές πάνω σε μια απέραντη άσπρη θάλασσα ... (και η μπαταρία της φωτογραφικής μου μηχανής φυσικά άδεια). Βουτιά στα σύννεφα για να βρούμε την pretend και επιστροφή σε μια γκρίζα, χειμωνιάτικη πραγματικότητα ... Με τις μπαταρίες γεμάτες, έχοντας τελειώσει και επίσημα πλέον το καλοκαίρι.
Καλό Χειμώνα !
Όσα παράπονα και αν κάνω ... μην με πιστεύετε! Το Αιγαίο, με το μπλέ και το άσπρο του, τις φουρτούνες και την λιακάδα του, την μοναξιά του χειμώνα και τις μικροταλαιπωρίες, είναι πάντα το Αιγαίο: όμορφο, φωτεινό, ήρεμο ... home ...
posted by KV @ 4:40 pm  
4 Comments:
  • At 11/15/2005 02:18:00 am, Blogger Depsorama said…

    Καλό χειμώνα κούκλα!
    Και Καλημέρα (φαντάζομαι θα είναι πρωί όταν το δεις αυτό!!)-ΜΕ ΚΑΦΕ!

    Και πολύ θέλω να διαβάσω αυτό με την Ολυμπιακή και τα λαπτόπια!

     
  • At 11/15/2005 12:34:00 pm, Blogger KV said…

    Χειμώνιασε ... (ειδικά εδώ). Γκρι και πηχτή ατμόσφαιρα ... μπρρρ καφέ (αν και καλύτερα θα ήταν ο καφές στο κρεββάτι όπως λες και εσύ!)

    Μόλις βρω χρόνο θα θυμηθώ τον Ελ.Βεν. και την Ολυμπιακή, ξεχνιούνται;;;;

    Καλή σου μέρα, Χαμογελαστή (μην κοιτάξεις έξω, εγώ κάνω focus στον καφέ για να μην με παίρνει από κάτω τα πρωϊνά!)

     
  • At 11/15/2005 04:23:00 pm, Blogger Depsorama said…

    Πες το ψέματα.. Και εδώ τα ίδια, τέτοιο πηχτό γκρί που νομίζεις θες ψαλίδι για να το κόψεις! Σε λίγο το Σ/Κ, 3 μέρες ακόμα!
    Καλημέρα, καλό καφέ!

     
  • At 11/15/2005 09:27:00 pm, Blogger Markos said…

    Και εδώ αρχίζει να γίνεται ορατή η αλλαγή της εποχής.
    Με τους δικούς της ράθυμους ρυθμούς, αλλά αλλάζει ...
    Την Καλησπέρα μου..

     
Post a Comment
<< Home
 

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.