Thursday, November 10, 2005
βούλα
... back "home", μετά από την τριήμερη "ταλαιπωρία" (αν μπορεί κανείς να ονομάσει ταλαιπωρία την ακούσια παραμονή μου στην Σύρο) ... Γεμάτη καινούριες εικόνες και μικροπαράπονα και -κυρίως- ξεκούραστη ... Παράξενα -σχεδόν αφύσικα- ξεκούραστη!!! :-) Νομίζω ότι παρόλα τα παράπονά μου, οι 3 μοναχικές μέρες δίπλα στην (όχι pretend) θάλασσα, ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν. Είχα καιρό να νοιώσω έτσι !
Είχα επίσης καιρό να βρεθώ αντιμέτωπη με το Ελληνικό Δημόσιο και το ΕΣΥ ... παράπονα, παράπονα, παράπονα ... Επειδή ο Καμηλιέρης λέει ότι παραπονιέμαι συνέχεια* θα σταθώ στο μοναδικό θετικό (για σήμερα, θα επανέλθω για τα παράπονα!!!): Τον κύριο Νίκο, έναν γλυκήτατο Συριανό νοσηλευτή που με υιοθέτησε μόλις πέρασα την πόρτα του νοσοκομείου και με τις γαλιφιές και τις τσαχπινιές του, έκανε μία μέρα που είχε όλες τις προοπτικές να είναι δυσάρεστη ... σχεδόν χαριτωμένη! Έφυγα ήρεμη, με το πολυπόθητο πιστοποιητικό στο χέρι έχοντας εκπληρώσει τον στόχο μου γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά ... Α, και το ΕΣΥ με βρήκε υγιή με βούλα ... όλοι (ΚΑΙ εγώ πλέον), ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη βούλα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα (είπα ότι δεν θα παραπονεθώ τώρα, έτσι;;; ταπ ταπ ταπ). Η απόκτηση πιστοποιητικού υγείας από το ΕΣΥ δεν είχε τελικά σαν στόχο την επιβεβαίωση της φυσικής μου κατάστασης. Ήταν απλά μία ανούσια, πρακτικά άχρηστη ΑΛΛΆ και απαραίτητη, γραφειοκρατική ταλαιπωρία (διατηρώ το δικαίωμά μου να παραπονεθώ αργότερα και για αυτό). Τελείωσε όμως αναίμακτα, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και ... δίπλα στην θάλασσα! Κάτι είναι και αυτό, δεν είναι;;;
Καλή μας μέρα !
* χα χα χα ... (αντιστέκομαι στην παροιμία)
posted by KV @ 10:38 pm  
2 Comments:
  • At 11/10/2005 11:57:00 pm, Blogger Unknown said…

    Βρε παιδί μου αν είναι να τα κρατήσεις μέσα σου και να σκάσεις βγάλτα μια ώρα αρχίτερα...
    Μην το έχω και βάρος στην συνείδησή μου....

     
  • At 11/12/2005 07:28:00 am, Blogger KV said…

    πλοσπαθώ να μην τα βγάλω ........ γιατί Ααααααααααααααααααααααμ αρχίσω χαθήκαμε !

     
Post a Comment
<< Home
 

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.