Wednesday, November 15, 2006
αναμονή ...
Πήρα τηλέφωνο στο γραφείο του uber-λιονταριού -ξανά και ξανά και ξανά γιατί ξέρω πλέον ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Μιλάμε για το uber-λιοντάρι που κρατάει το χαρτί για την "ομαλή" έκβαση του επόμενου, πολύ μπερδεμένου, ταξιδιού μου στην Ελλάδα ... (αυτού που θα φορέσω το jeanάκι μου αδιάφορα και θα πάω να υπογράψω κάτι που το χέρι μου σίγουρα θα αντισταθεί σκληρά να υπογράψει) ... Ξέφυγα... Σημασία έχει ότι μετά από καμμιά 50αριά τηλεφωνήματα, 32.5 ώρες αναμονής και πολύ υπομονή (μα τι μανία αυτή να σου απαντάνε στον ενικό και να σε βάζουν να ακους μουσική πλοίου μέχρι να φάνε την τυρόπιττά τους;;;) τι ανακάλυψα λέτε;;; Το uber-λιοντάρι ΔΕΝ ΕΧΕΙ agenda!!! Ή αν έχει, την έχει καλά κρυμμένη από το καναρίνι του ... χα ... Το καναρίνι γέλασε ειλικρινά όταν την ρώτησα αν το λιοντάρι μπορεί να με δεχτεί για 15 λεπτάκια οποιαδήποτε ημερομηνία μεταξύ 1 και 14 Δεκεμβρίου ... Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό της κάθε φορά που μπορεί να το παίξει λιοντάρι στην θέση του λιονταριού αλλά παραμένω με την απορία, για να κλείσω εισητήριο πρέπει:
α. Να συμβουλευτώ χαρτορίχτρα,
β. Να καλοπιάσω το Λεβεντο-καναρίνι,
γ. Να ανάψω ένα κερί ίσα με το μπόϊ του/της,
δ. Να βρω το κινητό του λιονταριού και να το παρενοχλώ μέχρι να αποκτήσει έστω και μια δεκαπενθήμερη agenda,
ε. Να βρω το κινητό της καναρίνας και να την παρενοχλώ μέχρι που να συνειδητοποιήσει ότι δεν θα ξαναφάει ήρεμα τυρόπιττα πριν αποκτήσει το λιοντάρι agenda,
δ.
Να βγάλω 3-4 εισητήρια και να πηγαινοέρχομαι μεταξύ υποχρεώσεων ή ακόμα καλύτερα να μπω στο αεροπλάνω και να πηγαινοέρχομαι μέχρι να μου επιτρέψουν να κατέβω,
ε. Να υποθέσω ότι θα είναι εκεί -έτσι, επειδή πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι!!! (χα).

Αυτό είναι το έέέέένα κομμάτι του ταξιδιού, τα άλλα προβλέπονται ακόμα πιο ευχάριστα: Πρέπει να ανανεώσω το διαβατήριό μου (χαχαχαχα, Κροτ απαγορεύεται αυστηρότατα να σκεφτείς καν να γελάσεις) και αυξήσω τις πιθανότητες να μην γίνει η συγκεκριμένη υπογραφή δωροεπιταγή για κοκκινόασπρες -και -γαλανόλευκες -2 -σε -1-χειροπέδες! (προσοχή στη λέξη πιθανότητες ...)
Τέλεια! Such a pleasure these trips ...

Καφές νούμερο 3 (oh yes!), Δίδυμοι up σήμερα (ή ο Ερμής το αντίθετο του ανάστροφου) και ... έτοιμη να γονατίσω τα τηλέφωνα!

Καλημέρες
[γενναίος ήλιος με κρύο
-my personal favorite-
δεύτερο pullover απαραίτητο]
...
@ Ερώτηση : Έχουν οι Ελληνικές φυλακές δίκτυο; μπορεί κανείς να βάλει WiFi στο κελί του; Και αν ναι, πόσο καιρό πριν πρέπει να κάνω την αίτηση για να προλάβω; (την αίτηση για δίκτυο ... ταπ) Υποθέτω ότι εδώ το δίκτυο είναι ένα must στο κελί. Α παπα παπα ... αν ειναι να κάνω φυλακή, να την κάνω εδώ... Actually ... καλά, ας μην συνεχίσω τη σκέψη!

posted by KV @ 7:38 am  
13 Comments:
  • At 11/15/2006 10:44:00 am, Blogger Eleni said…

    ΧΑ! Άνοιξε, επιτέλους, η ανοησία!

    Λοιπόν, τις καλημέρες τις έχουμε πει εδώ και ώρες, στο προκείμενο:

    πρέπει να ανανεώσω κι εγώ διαβατήριο.

    Ξέρεις πόσες μέρες έκαναν να ανανεώσουν το διαβατήριο του Ρ.; 38. Ναι.
    38. Το γύρισαν και πίσω γιατί λέει στην πρώτη photo (αυτή που είχε εγκρίνει η τοπική αστυνομική -γκουχ- αρχή) ο φωτισμός ήταν...
    πλάγιος. Apparently, έχουν μια σφραγίδα με πλάγιο φωτισμό και τη ρίχνουν όταν δεν τους δουλεύει το μηχάνημα διαβατηριών στα κεντρικά (Καισαριανή). Παιδική χαρά προβλέπω. Μια και δύο (εσύ κι εγώ λέω, αν και μόνη της η κάθε μία μπορεί αρκετά καλά) φωνάζουμε υπέροχα, προτείνω να πάμε για την ανανέωση μαζί. :))
    Για το uber-lion η λύση είναι υπέροχη. Log in σε Interflora και στείλε του (φτηνή) ανθοδέσμη με το μήνυμα, "ευχαριστώ για το τηλεφώνημα+χαίρομαι που επιτέλους τα βρήκαμε στις ημερομηνίες". Αποτέλεσμα:
    α. μπερδεύεται και συμφωνεί με ό,τι του πεις (ενώ παράλληλα λέει στην καρδερίνα να του κλείσει ραντεβού με νευρολόγο γιατί το Alzheimer's πλησιάζει αργά, αλλά σταθερά).
    β. δεν μπερδεύεται, αλλά σε παίρνει τηλέφωνο να μάθει τι στο καλό συμβαίνει. Ε, ευκαιρία να βρείτε και άκρη.

     
  • At 11/15/2006 02:09:00 pm, Blogger Alepouditsa said…

    εγώ πάντως την ιδέα της Ελένης με την ανθοδέσμη την βρίσκω υπέροχη!!

    Α! το μόνο που κολλάει με το καναρίνι, το λιοντάρι, την ατζέντα και τα συναφή είναι: Welcome in Greece!!! :-))

    υπομονή!

     
  • At 11/15/2006 03:27:00 pm, Blogger Кроткая said…

    Αγαπημένη μου Κνούλα, δεν γελώ, χτυπιέμαι στο πάτωμα, διότι ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ. Καινούριο πρέπει να βγάλεις, μουχαχαχα!

    Κατα τα αλλα, εγω στην θεση σου ολα αυτα θα τα έπαιρνα ως σημαδια οτι δεν πρεπει να γινει αυτο το ταξειδι και δεν πρέπει να μπει αυτη η υπογραφή!

     
  • At 11/15/2006 04:13:00 pm, Blogger Unknown said…

    Ατζέντα...
    Πιφ.......

    Και πολύ ορθά πράττει και δεν έχει ατζέντα....

    Ξες την άποψή μου, πρόγραμμα έχουν μόνο οι υπολογιζστές και τα ρομποτάκια...

     
  • At 11/15/2006 04:40:00 pm, Blogger KV said…

    @~> Ελένη, απολαυστικά ύπουλο αυτό που προτείνεις, πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο uber-lion δεν ιδρώνει πια με κάτι τέτοια... Όσο για το διαβατήριο, α πα πα πα πα ... στον πατέραμου θα αφήσω την ευθύνη !!! Και αυτή και της ανανέωσης της Visa, παίζουμε τώρα;;;;
    xxxx

    @~> Αλεπουδίτσα, μπα, μην νομίζεις. Μερικά πράγματα υπάρχουν παντού (σε άλλα ποσοστά βέβαια). Σήμερα πχ πήρ κλήση γιατί είχα παρκάρει στο πάρκινγκ ΜΟΥ στις 20/01/06 ... Ειδικά στις 20/01/06 ... ταπ;;;
    μάκια

    @~> Κακιασμένο Κροτίνι το ήξερα ότι θα γελάσεις ... Εγώ με την φωτό θα ασχοληθώ (και αυτό γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική) ... τα υπόλοιπα, ο φάδερ! ΧΑ! (καμηλιέρη κουβέντα)

    @~> Καμηλιέρη, αν γράψω ότι έπεσε ο Παρθενώνας πάνω σε έναν περαστικό ... που είχε agenda στη τσέπη ... τι θα σχολιάσεις;;;;
    Σοβαρά όμως ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ;;;;;; Από τον γιατρό σου πχ δεν περιμένεις να έχει πρόγραμμα;;;;
    Τελείωσαν οι κατασκευές;

    μάκια-μάκια

     
  • At 11/15/2006 07:28:00 pm, Blogger Unknown said…

    Χεχεχε... δεν θες να ξέρεις....
    Τώρα αν σου πω όχι.....
    Ποιές κατασκευές;

    (ακολουθείς την σειρά που ρώτησες ;)

    Aλήθεια, αυτή η κλήση μήπως συνδιάζεται με εκείνο το αμάξι που είχες βρεί στο πάρκινγκ ΣΟΥ;

    Χμμμμμ

     
  • At 11/15/2006 08:04:00 pm, Blogger KV said…

    Φυσικά θέλω να ξέρω!
    συ είπας.
    Βαψίματα και τζάκι!

    (φυσικά)

    Χα χα χα, το ίδιο σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν !!!! Πάντως δεν ήταν 20.01, έψαξα ;-)))))

     
  • At 11/15/2006 09:17:00 pm, Blogger Кроткая said…

    KVoύλα, δεν γίνεται να το φορτώσεις στον φάδερ! Την σκέφτηκα κι εγώ αυτή την καταχθόνια λύση, αλλά θέλουν αυτοπρόσωπη παρουσία. Ούτε εξουσιοδότηση γίνεται. Κι αν πεις πως μένεις στο εξωτερικό, θα σου πουν να πας στην πρεσβεία (μην το κάνεις, αν θες το καλό της ψυχικής σου υγείας). Εγώ πάντως είμαι υπέρ της ατζέντας (Καμηλιέρη ουστ!), αλλά εν προκειμένω αν καταλαβαίνω καλά τι το θες το uber-lion, καλύτερα που δεν έχει. Χε!

     
  • At 11/15/2006 09:22:00 pm, Blogger Markos said…

    Και όμως υπάρχουν και καλά νέα!!
    Για το (καινούργιο) διαβατήριο (αυτό με το .. τσιπάκι και την ειδική φωτογράφια κλπ) χρειάστηκε ελάχιστος χρόνος να καταθέσω την αίτηση (λιγότερο από μια ώρα για αγορά παράβολων, την σύνταξη της αίτησης, καταχώρηση της αίτησης στον υπολογιστή κλπ) και θα το πάρω σε μια εβδομάδα.
    (Κατέθεσα την αίτηση τη Δευτέρα, θα είναι έτοιμο την επόμενη Δευτέρα)
    Ο ΟΤΕς, δε λέω. Δούλεψε ελληνικά :))

    Α και πού είσαι. Τα καναρίνια δεν τα σκοτώνουν. Άσε τον καημένο τον τουίτυ να παίξει το λιοντάρι.. :)
    Καλησπέρα
    Φιλιά

     
  • At 11/16/2006 07:45:00 am, Blogger KV said…

    Κροτ μου, μάλλον δίκιο έχεις αλλά ;-) και μάλλον δεν το έψαξες αρκετά!!! Δεν λέω μεγάλα λόγια αλλά ένας εκπαιδευμένος φάδερ μπορεί καμμιά φορά να βρίσκει παραθυράκια!!! (το ζητάμε εκεί το παίρνουμε εδώ!)
    Όσο για το uber-lion μάλλον καλά κατάλαβες ... Μια υπογραφούλα, αλλαγή ζωης...

    Μάρκο μου καταλαβαίνω τον ενθουσιασμο σου, αλήθεια, ειδικά μετά την περιπέτεια με τον ΟΤΕδάκο μας αλλά ... πολλά ΘΑ δεν έχει η πρότασή σου ;;;; ;-)))) Δεν απειλώ την ζωή του καναρινιού αλλά την ευημερία του. Σκέφτεσαι να πρέπει να απαντάς το τηλέφωνο πριν κάθε μπουκιά;;;;;

    Καλημέρες - φιλιά!

     
  • At 11/16/2006 05:18:00 pm, Blogger Eleni said…

    What am I missing?
    Η Νομαρχία το έβγαζε σε 2 μέρες και ενθουσιασμός που -ΙΣΩΣ- βγει σε μία εβδομάδα; (Άσε που κανένας εκ των τεσσάρων γνωστών ΔΕΝ το πήρε στην εβδομάδα).

    Κvoύλα για λιονταράκι, κάνε τζερτζελέ. Στείλε του σοκολατάκια, ένα βάζο τουρσί, λαδάκι, κρασί από Σσντορίνη, κάτι διαφορετικό μπας και δεις φως.

    φφφφφ

     
  • At 11/16/2006 09:28:00 pm, Blogger Кроткая said…

    Ξέρεις, υποψιάζομαι πως εξαρτάται πάνω σε ποιον θα πέσεις. Ο δικός μας μπάτσος ούτε την παράδοση δεν δεχόταν να κανει με εξουσιοδότηση! Ευχομαι οι δικοί σας να είναι πιο ελαστικοί.

    Και αυτό που δεν εχω καταλάβει ειναι το εξής. Το διαβατήριο που πήρα εγώ ΔΕΝ εχει τσιπ, απλώς η φωτο ειναι σκαναρισμένη και έχει διάφορες αρχαιολατρικές εικόνες (πολύ κιτς, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα μας). Μετά θα μας βάλουν να ξαναματαβγάλουμε άλλο πιο καινούριο και πιο hi-tech? in such a case, θα τους δειρω!

     
  • At 11/17/2006 10:41:00 pm, Blogger KV said…

    ~> Ελένη, γιου αρ μισινγκ την πραγματικότητα που έπεται του ενθουσιασμού!!!
    Λιονταράκι ακόμα, σιγά μην του στείλω τίποτα!

    ~> Κροτ μου, μην ακούω ότι ΜΠΟΡΕΙ και να χρειαστεί να τα ξανααλλάξουμε πριν ξανααλλάξει ο αιώνας. Εγώ αν δεν δω τσιπάκι δεν δίνω το παλιό! (το πιο αστείο είναι ότι μετά πρέπει να βγάλω και καινούρια visa γιατί δεν ισχύει η παλιά!!!!)

     
Post a Comment
<< Home
 

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.