Sunday, January 29, 2006
διάλλειμα
Παγωμένη μουντή μέρα (έξω) αλλά και ... διαφορετική! Πολύ πιο κεφάτη και δημιουργική παρόλο που ήταν σχεδιασμένη μέχρι το τελευταίο λεπτό!!! Δεν μου αρέσουν τα tight schedules (μάλλον γιατί είμαι σίγουρη για το πως θα τα διαχειριστώ...), το ταξίδι όμως και μερικά -ανέλπιστα- αποτελέσματα στην δουλειά-hobby (ναι, ναι μόλις δεν με πιέζει το teaching και τα deadlines, ξαναγίνεται hobby!) καθόρισαν και τα σχέδια ... Η λίστα σαφής και εγώ αποφασισμένη! Τόσο αποφασισμένη που ... μόλις πριν μία ώρα μαζεύτηκα στο Feng Shui.
Συνήθως τέτοια ώρα με πιάνει η λογοδιάρροια, η μέρα μου όμως αύριο (σήμερα) προβλέπεται ακόμα πιο γεμάτη και τα μάτια ήδη βασιλεύουν ... summary λοιπόν:
* Η δουλειά πήγε καλά :-), more than καλά !!! Πάντα άγχος το να επαναλάβεις με τα ίδια θετικά αποτελέσματα τα πειράματά σου, πάντα το άγχος της επαλήθευσης (ή μάλλον ο φόβος της απογοήτευσης). Αυτή τη φορά, η τύχη και η χημεία ήταν -ξανά- με το μέρος μου. Όσοι είστε στον χώρο θα ξέρετε ότι συνήθως μία από τις δύο απεργεί !!! (plus: I even started to prepare my lecture two days in advance which is unheard of ...το Γαλλώδι θα είναι περήφανο την Δευτέρα).
* Μεταξύ πειραμάτων, πρόλαβα ένα πιο όμορφο deadline γεμάτο Renoir, Gauguin, Kandinsky και Wagner (!), Not my favorites here, αλλά σίγουρα επιβλητικοί και σίγουρα "φωτεινό διάλλειμα".
* Στην επιστροφή στο Ίδρυμα, πρόλαβα και ένα ολιγόλεπτο διάλλειμα shopping !!! (time IS relative ...)
* Και, best for last, σαν κερασάκι στην τούρτα:
Φανταστείτε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης (σε μία από τις πιο ζωντανές γειτονιές). Όχι το #3 το καλό, ένα #2½ (ναι #2½, αν δεν με πιστεύετε να βάλω την αγγελία online!!!). Δεν ήταν καινούριο αλλά σε πολύ καλή κατάσταση, προσεγμένο, συμπαθητικό, με άνετα δωμάτιΑ, ΦΩΣ, ΦΩΣ, ΦΩΣ (στον 6ο), και μία βεράντα που ... ΝΑΙ ... βλέπει ΚΑΙ λίμνη και πήδακα !!! Ο (συμπαθέστατος ...) ενοικιαστής μου είπε ότι δεν χρηματίζεται (γιατίίί;;;) και δεν έχει συμμετοχή στην τελική απόφαση του #$@^-regie ... σνιφ... Παρόλο που δεν έχω και μεγάλες πιθανότητες (2 μέρες online 30-40 επισκέπτες) ... τουλάχιστον μου δημιούργησε την αισιοδοξία ότι ακόμα και στο κέντρο της πόλης δίπλα στην pretend υπάρχουν καινούρια "Feng Shui", απλά πρέπει να τα βρω !!!
μμμμ... πάλι καλά που απέφυγα την λογοδιάρροια !!!(Darth, έτοιμος ήσουν, έτσι;)
'Ονειρα Γλυκά
(ξέρουμε όλοι τι θα ονειρευτώ σήμερα,
μέχρι αύριο θα το έχω επιπλώσει κιόλας!)
posted by KV @ 12:47 am  
12 Comments:
  • At 1/29/2006 08:52:00 am, Blogger Markos said…

    Πάντως εκείνο στο σκρίνιο που έβαλες στη γωνιά, ίσως πρέπει να το βάλεις σε μέρος που να έχει περισσότερο φως !!!
    (Βλέπεις, ακόμα και για τη διακόσμηση έχουμε άποψη εδώ :-))) )

    Και πούσαι, πες στον ιδιοκτήτη,ότι οφείλει να στο νοικιάσει γιατί μπορεί να υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι ενοικιαστές, αλλά δεν έχουν blog και μάλιστα Al dente ...

    Καλημέρα Καλημέρααααα

    Όμορφη Κυριακή να έχεις

     
  • At 1/29/2006 09:36:00 am, Blogger Marina said…

    Φώς, πίδακες, λίμνες..ΤΡΕΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! να πιάσεις το κελεπούρι..

     
  • At 1/29/2006 01:05:00 pm, Blogger KV said…

    ;-) Καλημέρα Μάρκο! Δεν ξέρω αν το blogging μετράει για reference (και πίστεψέ με, χρησιμοποιείς ΚΑΙ reference ΚΑΙ τίτλους που δεν χρησιμοποιείς πουθενά αλλού!). μμμμμμ ... μήπως έπρεπε όντως να μαζέψω υπογραφές από την blogόσφαιρα;;;;;

    Μαρίνα μου, άλλο να σου λέω και άλλο να το δεις μετά τα 21 τετραγωνικά ... Δεν είναι ούτε καινούριο, ούτε ξεχωριστό. Είναι όμως ένα ζεστό διαμέρισμα με χαρακτήρα και θέα!!! σνιφ ...
    ;-)

    Καλημέρες !!!

     
  • At 1/29/2006 01:09:00 pm, Blogger KV said…

    A, ναι και Μάρκο ... το "σκρίνιο" είναι ΟΚ ... με την διαρύθμιση των 2 καναπέδων έχω ένα πρόβλημα! ;-)

     
  • At 1/29/2006 01:15:00 pm, Blogger vasvoe said…

    Ωραίο ακούγεται το απαρτμάν! ΚΑΙ θέα, ποιος τη χάρη σου. Εδώ είχανε κυρίως οι οικογένειες πριν 2 χρόνια μεγάαλο πρόβλημα να βρουν σπίτι γιατί απλά δεν υπήρχε τίποτα ελεύθερο. Μετά άρχισαν να χτίζουν σούπερ ντούπερ μοντέρνες πολυκατοικίες οι οποίες όμως είναι πολύ ακριβές για οικογένεια με παιδιά κι έναν μισθό! (μιλάμε για δυόμισι χιλιάρικα για 4άρι)

    Κοίτα, από τους 30-40 που το είδαν οι 20 θα κάνουν αίτηση γιατί ενδιαφέρονται για το διαμέρισμα και οι υπόλοιποι για να έχουν καβάντζα σε περίπτωση που δεν τους κάτσει αυτό που θέλουν. (Τί θέλω να πω με αυτό; Το ξέχασα όπως άλλαζα από αγγλικά σε ελληνικά). Μάλλον καλή τύχη, και πού ξέρεις! Είσαι αρκετά χρόνια εδώ, με σταθερό εισόδημα και κυρίως δουλειά με κύρος. Με λίγο πόσιτιβ θίνκιν θα στο δώσουν.

    Στο μεταξύ όμως μην περιμένεις την απάντηση, οπλίσου με λίστα που θα κάνεις τικ στα υπέρ και τα κατά κάθε διαμερίσματος και τρέχα να δεις κι άλλα. Η λίστα είναι απαραίτητη γιατί αν δεις πάνω από 3 διαμερίσματα αρχίζεις και τα μπερδεύεις! Είχαμε φτιάξει και τυπώσει μια λίστα με όλες τις πιθανότητες κουζίνα: ηλεκτρική/γκάζι/κεραμική, φούρνος με αέρα/χωρίς, μπάνιο με μπανιέρα/ντουζιέρα, με παράθυρο/χωρίς κτλ. που παίρναμε μαζί μας. Υπήρχαν κάποια "κομφόρ" που ήθελα στάνταρ όπως εξαεριστήρα στην κουζίνα και ολόκληρο ψυγείο (σε αντίθεση με τα "μισά" ψυγεία), οπότε τα ρώταγα στο τηλέφωνο κι αν δεν τα είχε το διαμέρισμα δεν πήγαινα καθόλου.

    --Είδαμε καιμιά 30αριά σπίτια και τα από 15 περίπου για τα οποία ενδιαφερθήκαμε μας προσέφεραν τα 10. Νομίζω ότι διαλέξαμε από αυτά το καλύτερο. Εντάξει, ακόμα καμιά φορά γκρινιάζω που δεν διαλέξαμε εκείνο με το τζάκι και την σκεπαστή βεράντα... αλλά δεν θα είχα κήπο, θα είχα;; Άσε που δε λέει να πληρώσεις το τζάκι 100 φράγκα παραπάνω νοίκι!--

     
  • At 1/29/2006 06:29:00 pm, Blogger alombar42 said…

    Προβλέπω να σου κάθεται το διαμέρισμα - καλή τύχη :)

     
  • At 1/30/2006 02:05:00 am, Blogger KV said…

    Ευχαριστώ Vas για τα στοιχεία και τις συμβουλές !!! Να'σαι καλα !!! (απάντηση για την κατάσταση εδώ όταν γυρίσω, για να ξέρετε ΑΝ ποτέ ... έρθετε νότια!!!)

    Αλομπαρ καλέ μου Σε ευχαριστώ ... Όλες οι θετικές σκέψεις ... βοηθάνε (Feng Shui!). Τώρα μένει να τις κατευθύνουμε προς το regie! H ιδέα για το τροχόσπιτο, stand by just in case !

     
  • At 1/30/2006 09:25:00 am, Blogger Unknown said…

    Άμα βλέπει λίμνη και πήδακα να το πάρεις.... Αλλά χωράμε μετά όλοι μαζί;;;; :p

    ['Συ είπας....]

     
  • At 1/30/2006 05:54:00 pm, Blogger alombar42 said…

    Νταρθ, άμα βάλεις την καμήλα λίγο πιο πέρα, όλοι χωράμε!

     
  • At 1/30/2006 07:31:00 pm, Blogger KV said…

    χωράμε, χωράμε ... η λέξη στρωματσάδα σου λέει τίποτα ;;;;

     
  • At 1/30/2006 10:03:00 pm, Blogger Unknown said…

    Μου θυμίζει τα νιάτα μου;;;

     
  • At 1/31/2006 11:48:00 pm, Blogger KV said…

    Ε, δεν θέλεις να ξαναθυμηθείς τα νιάτα σου;;; :-p

    On second thought ... γιατί να έρχεστε στο καινούριο και να μην δείτε και το παλιό και το καινούριο;;;;; Να το κανονίσουμε για τις μέρες που θα μετακομίζω !!!!!!!!!

     
Post a Comment
<< Home
 

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.