Sunday, February 12, 2006
simulations
Μια λίστα που κατέρρευσε άγαρμπα και βραδυνά σχέδια που ματαιώθηκαν λόγω ανωτέρας βίας (!), ευκαιρία για ένα μεγάλο ΧΙ και μιά ώρα για την KV, (τι μιά ώρα, όλο το βράδυ). Ωραία ... Λοιπόν : Καταρχήν, η αλήθεια είναι ότι λίγο σάστισα. Τι κάνουμε όταν δεν έχουμε τι να κάνουμε και είμαστε home alone;;; Ξέχασα;;; (nope). Η συγκάτοικος με τα μωρά της λείπουν (το Fenxs ξανά Feng Shui, for the night at least), κρασάκι (κόκκινο), ο lap στο lap, zapping και Τorino 2006. Καλλιτεχνικό πατινάζ, καναπές, ζεστασία και εικόνες σχεδόν από το παρελθόν ... τότε που –παιδιά- παρακαλούσαμε να μας αφήσουν να ξενυχτήσουμε για να δούμε το πατινάζ μέχρι το τέλος ... Η αίσθηση τώρα διαφορετική, σαν να χάθηκε κάπου στην πορεία η μαγεία ... Τα προγράμματα μου φαίνονται περισσότερο τεχνικά, απογυμνωμένα από το "καλλιτεχνικό"-χορευτικό τους μέρος, σχεδόν αποστειρωμένα. Και τα ζευγάρια ... παλιά δεν φαίνονταν να ακτινοβολούν; Άλλαξαν οι κανόνες σαφώς, μου λείπει σίγουρα και ... η φωνή του Κωστάλα... Αυτό που λείπει περισσότερο όμως, είναι η δική μου ανέμελη ματιά ... ο εντυπωσιασμός, το καινούριο, το παραμύθι ... Κρίμα που δεν μπορείς να παγιδεύσεις τέτοιες αισθήσεις στο χρόνο [simulate feelings year x, απλό δεν ακούγεται;] ...

Αλλαγή πορείας, με μουσικούλα και βιβλίο ! Τελευταία όλο και πιο συχνά ξεκινάω το διάβασμα κουρασμένη ήδη -ευκαιρία σήμερα να επανορθώσω!!!
-
Καληνύχτες
-
ΥΓ ... since I already gave my expert opinion (έμαθα πατινάζ στην ποδηλατοχώρα και από τότε που κατάφερα να στρίβω κιόλας, ε, αισθάνομαι ένα με τους κριτές), να κάνω και μία πρόταση; Τόσοι κανόνες άλλαξαν, πλιζ πλιζ δεν βάζετε και έναν για την εμφάνιση των ζευγαριών;;; Είδαμε Ρωσσία του ψυχρού πολέμου, κάτι από 70’s, δυστυχώς αρκετό από 80’s και λίγο από robocop (νόμιζα ότι έβλεπα ελληνική συμμετοχή στην Eurovision), not funny.
posted by KV @ 12:25 am  
6 Comments:
  • At 2/12/2006 01:11:00 am, Blogger Markos said…

    Πάντως εγώ δεν εννοούσα ώρα της KV, επειδή κατέρρευσε η λίστα.
    Έλεγα και λέω ώρα της KV μέσα στη λίστα.
    Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι να απολαύσεις τούτη τη βραδιά.
    Καλή σου νύχτα. :-)

     
  • At 2/12/2006 08:45:00 am, Blogger alombar42 said…

    Σε αυτούς που μόνιμα τρέχουν, μεταξύ των οποίων κι εγώ, έχω προσέξει οτι, από ένα σημείο και μετά, απλώς τρέχουμε για να τρέχουμε. Τρέχουμε από συνήθεια. Τρέχουμε γιατί το μόνο που ξέρουμε είναι να τρέχουμε - δεν μάθαμε κάτι άλλο.
    Ετσι και το ΧΙ.
    Θέλει λίγο χρόνο μέχρι το μυαλό να συνειδητοποιήσει οτι ούτε ο κόσμος θα πάψει να γυρνάει, ούτε έχει κανείς τόσο επιτακτικά την ανάγκη μας. Αν λείψουμε για λίγο, κανείς δε θα χαθεί.
    Απλά το μυαλό μας δεν γνωρίζει την απραξία και αμέσως ψάχνει κάτι για να γεμίσει τον "χαμένο" χρόνο.
    Τι να κάνω τώρα; Τι να κάνω τώρα;
    Τρόμος, δεν έχω κάτι να κάνω!

    Το ίδιο συμβαίνει και στις διακοπές... τις πρώτες μέρες είμαστε ακόμα wired, από κεκτημένη ταχύτητα.

    Κι όμως, έρχεται η στιγμή που... δε χρειάζεται να κάνουμε απολύτως τίποτα. Ακόμα κι ένα βιβλίο μπορεί να είναι κουραστικό εκείνη τη στιγμή.

    Προτάσεις γεμίσματος τέτοιων στιγμών:
    1. Να βλέπεις και να ακούς ένα αναμένο τζάκι. Να βλέπεις ένα σβηστό τζάκι και να το αισθάνεσαι αναμένο - γεμίζοντας όλες τις αισθήσεις με τη φαντασία.
    2. Να βλέπεις την pretend και να βρίσκεσαι στη Χαβάη, απολαμβάνοντας ένα παγωμένο χυμό κάτω από ένα κοκοφοίνικα, απλώνοντας τα πόδια στη ζεστή άμμο.

    Καλή αρχή :)

     
  • At 2/12/2006 11:08:00 am, Blogger Unknown said…

    Μόνο που δεν μας είπες σε ποιό σημείο κατέρρευσε η λίστα και γιατί...

    Και αφού κατέρρευσε, γιατί δεν πήγες γυμναστήριο;

    Εεεεεεεεεε;

     
  • At 2/12/2006 01:22:00 pm, Blogger KV said…

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

    @Μάρκο, αυτή ακριβώς ήταν η λογική πίσω από το γυμναστήριο. Να με αναγκάσω να παίρνω μία ώρα κάθε τόσο off που να μπορώ να αδειάζω το μυαλό μου.

    @Alombar, όντως "τρέχουμε για να τρέχουμε" και πολλές φορές πολύ λιγότερο αποδοτικά από όσο αν δεν τρέχαμε οικειοθελώς !!! Και αυτό το αισθάνεται κανείς πραγματικά μόνο όταν σταματήσει ...
    Ευχαριστώ για τις προτάσεις! Είναι μεγάλη απόδραση αυτή που σου προσφέρουν φαντασία και μυαλό! (αν και είναι δύσκολο να το καταφέρει κανείς όντας wired). H pretend όμως με φέρνει Ελλάδα, σχεδόν μυρίζω θάλλασα ! Όσο για το τζάκι... θα το βάλω ψηλά στην λίστα των virtual escapes !!! :-)
    [how does that sound for a blog title????]

    @Darth, θέλεις all the dirty stories, έτσι;;;; ;-) Η λίστα κατέρρευσε γιατί δεν ήταν συμβατή με αυτή της φίλης μου και η ανωτέρα βία ήταν η πρώϊμη γέννηση ενός μωρού, που έστειλε τους φίλους που περίμενα σε άλλο καντόνι ... Sorry ξέρω, δεν ήταν exciting enough οι δικαιολογίες. Και εγώ απογοητεύτηκα!!!!!! ;-)

    Γιατί δεν πήγα στο γυμναστήριο ... μμμμ.... δεν ήταν στην λίστα!

     
  • At 2/12/2006 04:37:00 pm, Blogger Unknown said…

    Ε μα άμα δεν μάθω τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες κάτι μου λείπει... Ξές τώρα τί περίεργος γεροπαράξενος είμαι....

    Τέσπα.. καλώς τα δεχτήκατε....

     
  • At 2/12/2006 08:55:00 pm, Blogger KV said…

    Ξέρω, ξέρω !!!! ;-)

    Καλώς τα δεχτήκανε όντως!

     
Post a Comment
<< Home
 

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.