Friday, February 10, 2006
Redecorations
Αισθάνομαι ήδη πιο fit ! Να εξηγήσω : μόλις γράφτηκα ΣΤΟ super cool, super expensive, multi gym της γειτονιάς μας! Φυσικά και δεν το είχα σχεδιάσει, ούτε ξύπνησα το πρωΐ με μία τεράάάάστια λαχτάρα να αρχίσω πάλι να τρέχω στο διάδρομο ... όχι! Καταρχήν ενώ ξύπνησα νωρίς, το εγκεφαλικό δεν με ακολούθησε. Πήγα στο Ίδρυμα καθυστερημένα και έπεσα πάνω σε ένα ανανεωμένο super-Γαλλώδι που ήθελε (σήμερα) να κάνουμε τις προγραμματισμένες (για κάποια στιγμή στο μέλλον) ανακατατάξεις στο εργαστήριο. Ατελείωτες ώρες γραφειοκρατείας για να μετακινήσεις μερικά ντουλάπια ... πολύ χαρτί, πολύ μπέρδεμα, αν το ήξερα απλά θα είχα κανονίσει τα ... ανάλογα ατυχήματα ... Έφταιγα όμως. Έφταιγα γιατί όταν η επιτροπή ασφαλείας με ρώτησε πόσα καινούρια ντουλάπια θέλαμε, ζήτησα 3 με την λογική του Έλληνα : ζητάς 3 για να πάρεις 1 που χρειάζεσαι και χωράει ίσα-ίσα στο εργαστήριο. Έφεραν 3 ... ταπ ταπ ταπ ... Redecoration λοιπόν (sneak preview μετακόμισης;;;) Άδειασμα, ξεκαθάρισμα, κουβάλημα έξω (out with the old), χαρτιά, διαπραγματεύσεις (space is money), χαρτιά, χαρτιά, κουβάλημα μέσα (the new look cool!), ξαναγέμιστα, ο κατάλογος με τα περιεχόμενα στην things to do list (της τεχνικού μου που έκανε κοπάνα πάλι σήμερα ... πως είναι δυνατό να αρρωσταίνει κάθε χρόνο ακριβώς τις ίδιες μέρες, όταν έχουν break τα σχολεία, ποτέ δεν θα καταλάβω...).
Στην λίστα μου για σήμερα και δύο διαμερίσματα ... Δεν θα τα αριθμήσω καν ... [μα είναι δυνατόν να θέλει κάποιος 1000 ευρώ ενοίκιο για ένα παμπάλαιο σπίτι 35 τετραγωνικών, με κίτρινους τοίχους και μοναδική πηγή θέρμανσης μια σόμπα υγραερίου ... ε;;;] Στο δεύτερο ο μεσίτης είδε το βλέμμα μου και μου είπε να κάνω κουράγιο. Σε 5 το πολύ 6 μήνες θα βρω κάτι που να μου αρέσει (στο μεταξύ, κουρκουμπίνι μου να σου στείλω το σχέδιο του γραφείου μου;;; Εκεί θα είναι μου φαίνεται το καινούριο Feng Shui). Επιστροφή στο Ίδρυμα με τα φτερά κάτω και δουλειά ...
Φεύγοντας την είδα!!! Μια μικρή καλογραμμένη αγγελία/ευκαιρία για το γυμναστήριο. Το σκέφτηκα σοβαρά (2-3 psecs) και αποφάσισα ότι στην βράση κολλάει το σίδερο !!! Γραμμή για το γυμναστήριο και άμεση εγγραφή! Now, let’s put things into perspective. Οι ώρες μου είναι επιεικώς απαράδεκτες, το καινούριο κύμα πολλαπλών deadlines πλησιάζει απειλητικά, το εξάμηνο που έρχεται έχω τριπλάσιες ώρες teaching και τα οικονομικά μου -σταθερή αξία. Επιπλέον, τα γυμναστήρια τα βαριέμαι (και αν κάποιος μου πει ότι του αρέσει να τρέχει σε έναν διάδρομο κυνηγόντας τον τοίχο απέναντι, θα πρέπει να έχει και μία πολύ καλή δικαιολογία), το ποδήλατο κοντεύει να σκουριάσει από τότε που φύγαμε από την ποδηλατοχώρα, στην ποδηλατοχώρα ήταν και η τελευταία φορά που ανέβηκα σε διάδρομο ... Στην ποδηλατοχώρα αυτό το μικρό διάλλειμα κατά την διάρκεια της μέρας άδειαζε το μυαλό και γέμιζε τις μπαταρίες ... (κάθε παρόρμηση έχει και την αιτία της;;;) Γυμναστήριο λοιπόν και ... ε, ναι δεν δοκίμασα σήμερα ... ήταν αργά ... Αύριο ίσως , άλλωστε με την ιδέα και μόνο αισθάνομαι ήδη ανανεωμένη!!!
Καληνύχτα !!!
[Αρχή παρορμήσεων ...
αλάνθαστο σημάδι ...]
posted by KV @ 11:03 pm  
10 Comments:
  • At 2/11/2006 12:33:00 am, Blogger Unknown said…

    Να θυμηθείς μόνο να το βάζεις στο to do list τουλάχιστον...
    Δεν θα πηγαίνεις που δεν θα πηγαίνεις, να μην το ξεχνάς και εντελώς.....

    Καληνύχτα!!!! (μα καλά, τόσο νωρίς σήμερα;;; ψέματα μας έλεγες δηλαδή;;;)

     
  • At 2/11/2006 09:35:00 am, Blogger KV said…

    Darth, έλεγα να κάνω counter !!! Να βάλω ένα στόχο και να δω πόσες φορές πήγα τελικά!!!

    Καληνύχτα είπα σε εσάς. Γιατί το πρόγραμμα είχε καναπέ και DVD.
    Μέρααααα

     
  • At 2/11/2006 10:07:00 am, Blogger Unknown said…

    Μπααα;;;;
    Τί είδες;

    (αν λάβω υπ' όψη το θερμόμετρό σου, μέσα σε μια ώρα η θερμοκρασία εκεί ανέβηκε 5 βαθμούς... τί grads είναι αυτά;;;; :ppp)

     
  • At 2/11/2006 11:34:00 am, Blogger Markos said…

    Μήπως στο to do list να γράψεις μια ώρα για την KV;
    Με κόκκινη μπολντ γραφή ... :)
    Καλό μεσημέρι

     
  • At 2/11/2006 12:00:00 pm, Blogger alombar42 said…

    Εξαιρετικό πράγμα η γυμναστική. Συγκινούμαι κάθε φορά που τη θυμάμαι :)

     
  • At 2/11/2006 10:18:00 pm, Blogger KV said…

    Darth όταν λέω ότι το θερμόμετρο ψεύδεται ασύστολα, δεν με πιστεύεις ... Είδα το Big Fish ξανά... αυτή τη φορά στα Αγγλικά (ταπ ταπ ταπ)

    Μάρκο, το κάνω και αυτό. Not as often as I should, αλλά το κάνω.

    Alombar ... εμένα τα δάκρυα πάλι μου έρχονται όταν ξαναρχίζω !!!

     
  • At 2/12/2006 08:16:00 pm, Blogger vasvoe said…

    poio gym??

    tou migros??

     
  • At 2/12/2006 08:53:00 pm, Blogger KV said…

    Όχι, το Silhouete (άμα κάνω εγώ τον καταναλωτισμό μου τον κάνω καλά!!! πισίνες, σάουνες, όλα τα καλά!!!!)

     
  • At 2/12/2006 10:45:00 pm, Blogger vasvoe said…

    Χα χα αυτό το σιλουέτε δεν το ξέρω.

    Και του μίγκρος (φίτνες παρκς) είναι κάτω γυμναστήριο και πάνω σπα με πισίνα, ατμόλουτρα, διάφορες σάουνες και όλα τα σχετικά. Χλίδες ο μίγκρος :))

     
  • At 2/13/2006 09:55:00 am, Blogger KV said…

    άλλο να σου λέω και άλλο να το νοιώθεις γειτόνισσα ... δεν ξέρω για τα μηχανήματα του διαβόλου, αλλά την σάουνα και το χαμάμ θα τα συνεχίσω σίγουρα!!!

     
Post a Comment
<< Home
 

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.