Tuesday, February 07, 2006
If ...
Σπίτι Νο2 (θα αριθμώ μόνο όσα με ενδιαφέρουν και χωράνε τα παπούτσια μου για να μην μπερδευόμαστε). Facing την λίμνη [θα έβλεπε και λίμνη αν ήταν πιο ψηλά ή κόβαμε τα δέντρα στο πάρκο μπροστά (Darth ξέρω, αυτό με τις ρόδες)], στα "Ζωντανά Νερά" (Νικόλα, έτσι δεν το λέτε;), το #3 το καλό (1=κουζίνα, 2=υπνοδωμάτιο και 3=καθιστικό ... πως δεν σκέφτηκαν να μετράμε και την τουαλέτα;;;), σε καλή κατάσταση, συμπαθητικό και με πιθανότητα για parking. Not bad, δεν πήγε χαμένη η επίσκεψη μεσημεριάτικα... Η λίστα των υποψηφίων ήδη ατελείωτη (άργησα να το δω με την κοπάνα χτες), αλλά ο φάκελλός μου έτοιμος και επαγγελματικά περιποιημένος! Άλλαξα και διεύθυνση στο motivation letter, για να δούμε! Αύριο (μόλις με ξυπνήσει ο κρασάτος) στο regie για την κατάθεση της υποψηφιότητας!

Γυρίζοντας στο Ίδρυμα με περίμενε ένα mail από φίλο στο νησί (αυτό μετά το κανάλι). Αποφάσισε να αγοράσει αμάξι (αυτά με τα τιμόνια ανάποδα), διάλεξε Alfa Romeo (αυτή την παλιοκαινούρια) και με ρωτούσε τι χρώμα να το πάρει ... χαχαχα και ο Darth παραπονιέται για την νεολαία ... Εδώ η δικιά μας γενιά καλέ μου δεν ξέρει τι χρώμα να πάρει την Alfa … [ Αστειεύομαι φυσικά Καμηλιέρη μου, ξέχνα τους εσύ αυτούς τους κακούς για σήμερα] ... Η ερώτηση σοβαρή, έχριζε άμεσης απάντησης. Ριπλάϊ και τιπ, 2 σε 1 : Τα προτεινόμενα χρώματα λέγονται Ivory Mist, Moon Blue, Giannutri Green, Stromboli Grey, κλπ κλπ ΚΑΙ Alfa Red. Life IS tough sometimes, isn’t it?

Life is definitely weird sometimes … Μιλάω για το Al Dente και το γεγονός ότι μου φτιάχνετε το κέφι πολλές φορές, με προβληματίζετε άλλες. Μέσα από την ... επώνυμη ανωνυμία του blogging η διάθεση, οι εμπειρίες, οι προβληματισμοί και οι εικόνες που βγαίνουν από κείμενα και σχόλια είναι άμεσα. Περισσότερο άμεσα απ’όσο θα περίμενα ... Μεγάλη συζήτηση όμως και έχω την εντύπωση ότι ο κόκκορας κοιμήθηκε νωρίς!

Καληνύχτες
[wanna bet that life will include lemon pie αύριο???]
-
If Shakespeare had been a weblogger, Romeo would find Juliet after she took poison and would have been so overcome with emotion he would have blogged about finding Juliet dead and would have taken so long that Juliet would have awoken and Romeo wouldn’t have killed himself, and they would have married and had kids and his and her weblogs… and everything.
-Shelley Powers in the Carnival of Capitalists
posted by KV @ 11:43 pm  
4 Comments:
  • At 2/08/2006 12:23:00 pm, Blogger Unknown said…

    Πάλι μόνο τα παπούτσια σου σκέφτηκες ε;;; Τους επισκέπτες σου βλέπω δεν τους σκέφτεσαι...
    ΟΥΦ...
    Να ρωτήσω εγώ ο άσχετος τώρα; Το στρομπόλι τί χρώμα είναι; Γιατί εγώ για ηφαίστειο το ήξερα....

     
  • At 2/08/2006 02:09:00 pm, Blogger vasvoe said…

    Καλά μιλάμε υπολογίζουν και την κουζίνα για δωμάτιο;;

    Τί να πω...

    Καλή τύχη!!
    Όσο για τα παπούτσια, εγώ αποφάσισα να μην τα έχω απλωμένα στο πάτωμα μόλις ήρθε η γάτα... τα βάζω σε ένα ντουλαπάκι που χρησιμοποιείται ως παπουτσιέρα. Για τη

     
  • At 2/08/2006 02:40:00 pm, Blogger vasvoe said…

    Μετά την μικρή διακοπή για αλλαγή μπαταρίας του πληκτρολογίου, συνεχίζω.

    Για την ακτίβεια έχω ενάμισι ντουλαπάκι και μισό ο χάμπι...

     
  • At 2/08/2006 03:56:00 pm, Blogger KV said…

    @Darth για τους καλεσμένους μου, μέχρι και τα παπούτσια πάω στην αποθήκη!!!
    Το stroboli είναι ένα παράξενο γκριζωπό στην Alfa!


    @Vas Και την κουζίνα την μετράνε και όόόλα ... χμφφφφ (δυσφορία!)
    Όσο για τα ντουλαπάκια, τα βρίσκς λίγο άβολα (έχουμε και εμείς κάτω από τις σκάλες) αλλά ... και αυτά δεν θέλουν το χώρο τους;;;;;;;;;

     
Post a Comment
<< Home
 

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.