Thursday, September 15, 2005
Νότος
14 Σεπτέμβρη ... χτες πια ... Δεν σε ξέχασα Περίσσα μου. Η ημερομηνία δεν ανήκει σε deadline και δεν επομένως δεν είναι εμφανώς registered στο περίφημο ημερολόγιο που με συνοδεύει τελευταία. Η ημερομηνία όχι, αλλά η ημέρα, είναι η ημέρα-ορόσημο μιας ολόκληρης εποχής και δεν ξεχνιέται. Η μέρα που κάθε χρόνο γιορτάζαμε την παραλία ΜΑΣ και μετά χωρίζαμε για την ...χειμερία νάρκη. Κάθε χρόνο και δεν θυμάμαι καν πως ξεκίνησε... Δεν θυμάμαι να γνώρισα κανέναν σας. Δεν θυμάμαι να έπρεπε να γνωρίσω κανέναν από εσάς. Τα χρόνια που πέρασαν, όσα ξεχωριστά γνωρίζαμε, κάθε διαφορετική εμπειρία ήταν απλά έναυσμα, υλικό για τα ατελείωτα βράδυα μας.
Χαθήκαμε συνειδητά ... Δεν ήταν εύκολο να μην είμαστε όλοι, όπως δεν ήταν εύκολη η τελευταία φορά που βρεθήκαμε όλοι μαζί. Αποχαιρετίσαμε την ηλικία της αθωότητας καθυστερημένα, σε μιά στιγμή, με ένα μόνο λουλούδι, ίσως για πρώτη φορά μείναμε σιωπηλοί. Πρωτομαγιά. Αλλά, συνεχίσαμε –ζωή- και είμαστε καλά. Μαθαίνω τα νέα σας με χαρά, είμαι περήφανη για αυτό που γίνατε και ας μην σας ξέρω πια όπως παλιά. Δεν ξέρω πως άλλαξε η ζωή την καθημερινότητά σας, ξέρω ποιοι είστε. Και συνοδεύετε τα όνειρά μου, είστε ακόμα το σπίτι μου, ο νότος. Ξέρω ότι είστε εκεί, οποιαδήποτε στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο.
Ελπίζω κάποια στιγμή, να μην χρειαστεί να υπάρχει λόγος και να ξανασκάψουμε λάκους στη παραλία ΜΑΣ, να είναι ζεστή ακόμα η άμμος από τόν ήλιο της ημέρας, να αγνοήσουμε το φως που θα ανάψει (ίσως πια μια άλλη γενειά :-) ) και με το βλεμμα ξανά στην θάλλασά μας, η συζήτηση να συνεχίσει σαν να μην σταμάτησε ποτέ.
posted by KV @ 1:08 am  
4 Comments:
  • At 9/15/2005 06:03:00 am, Blogger Depsorama said…

    You will always have the beach...

     
  • At 9/15/2005 08:32:00 am, Anonymous Anonymous said…

    Nα ξορκίσεις την συνειδητή επιλογή,τους σεπτέμβρηδες που σε χωρίσαν απ'τις μαγικές παρέες, απ'τις μαγικές στιγμές,να θυμάσαι σαν να μην ήρθαν ποτέ οι Σεπτέμβρηδες,σα να'ναι για πάντα αυτή η μάζωξη αγγέλων στ'ακροθαλάσσι....

     
  • At 9/15/2005 09:13:00 pm, Blogger Unknown said…

    Συγκινήθηκα....

    Σνιφ....

     
  • At 9/15/2005 09:56:00 pm, Blogger KV said…

    brainsick, Δέσποινα: Το ακροθαλάσσι είναι πάντα εκεί, και τις πιο πολλές φορές η θύμηση φέρνει χαμόγελο και μια παράξενη αίσθηση σιγουριάς!

    darthiir: ώρα για ύπνο!!!

     
Post a Comment
<< Home
 

Ο καιρός σήμερα :

Bobby McFerrin Robbin Williams - Something stupid



"'Οσο είσαι στην διαδικασία επιλογής τα πάντα είναι πολυχρωματικά. Αλλά δεν χρειάζεται να έχεις 1,7 εκατομύρια χρώματα (overanalyzing) και τα 7 της ίριδας αρκούν! Μόλις όμως πάρεις την απόφαση τα πάντα γίνονται άσπρο-μαύρο. Άσπρο η απόφασή σου, μαύρο όλα τ' άλλα ... ."

Darthiir the Abban

"... σαν να ειναι το παραπονο καϊμάκι απο μια πατριδα."

Orelia

"Life... is like a grapefruit. It's orange and squishy, and has a few pips in it, and some folks have half a one for breakfast."

Douglas Adams

"All that we see or seem

is but a dream within a dream"

Edgar Allen Poe

"Was it love, or was it the idea of being in love?"

Pink Floyd

"Experience is the name every one gives to their mistakes."

Oscar Wilde

"Science, my lad, is made up of mistakes, but they are mistakes which it is useful to make, because they lead little by little to the truth.

"Journey to the Center of the Earth, Jules Verne

 
Cooked enough to be firm but not soft ...
About Me

Name: KV
Home:
About Me:
See my complete profile
Shoutbox

Να θυμάμαι ...
... να ελέγχω το hotmail μου...
Take a look
Μα ΤΙ σκεφτόμουν ;;;
Archives
Links
Template by

Free Blogger Templates

BLOGGER

Locations of visitors to this page



www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from kv_aldente. Make your own badge here.